Imbecilitatea progresismului: Franța se plânge de numărul mic de avorturi pe perioada pandemiei de coronavirus!?

Dacă vă mirați uneori de nivelul de imbecilitate demonstrat atât teoretic cât și practic de actuala guvernare din România, să știți că încă mai este loc chiar și de mai rău. În Franța de pildă, ministrul Sănătății este îngrijorat de „alarmanta scădere a procedurilor de avort”.

„Morții de Coronavirus nu sunt destui: Franța se plânge de numărul mic de Avorturi!Franța este una dintre țările cele mai lovite de epidemie, înregistrând până acum 9000 de morți. Dar ministrul Sănătății este îngrijorat de „alarmanta scădere a procedurilor de avort”.

„Este în afara oricărei discuții ca epidemia de COVID-19 să limiteze dreptul la avort în țara noastră”, a răspuns Véran, citat de LifeSiteNews. „A fost evaluat un număr de măsuri care vor fi implementate cât mai rapid posibil.””, a scris evz.ro

Așa arată acest specimen al francezilor, Olivier Véran, ministrul Sănătății din Franța, care se plânge de numărul prea mic de avorturi pe perioada pandemiei de coronavirus. Un fel de Costăchel de-al nostru, dar cu preocupări mult mai morbide.

Olivier Véran, ministrul Sănătății din Franța, Foto: captură TV France 24

„Întâi de toate, avorturile medicale trebuie încurajate și făcute mai accesibile, garantând în același timp libertatea de a alege”, a mai spus nefericitul acesta de ministru al sănătății din Franța

Auzi la el, „alarmanta scădere a procedurilor de avort” și „avorturile medicale trebuie încurajate„!? Vă dați seama cât de gravă e problema la ăștia? Asta este amploarea mizeriei progresismului promovată în Uniunea Europeană.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns