RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

O lege noua le permite femeilor in Rusia sa-si ucida violatorii in legitima aparare

Print Friendly, PDF & Email

Un nou proiect legislativ elaborat de autoritatile guvernamentale din Federatia Rusa absolva de orice responsabilitate femeile care incearca sa se apere impotriva violatorilor. Incepand de acum cateva saptamani, de cand proiectul legislativ a fost aprobat si a intrat in noul cod penal din legislatia aflata in vigoare in Federatia Rusa, femeile isi pot chiar si ucide violatorii in legitima aparare, fara a mai suferi absolut nici o consecinta negativa din punct de vedere legal.

O lege noua le permite femeilor in Rusia sa-si ucida violatorii in legitima aparare

Potrivit noii legi, femeile pot folosi ca arma absolut orice obiect le cade la indemana pentru a-si opri violatorii, inclusiv mijloace legale de aparare, dispozitive si arme de autoaparare, inclusiv letale.

Noua legislatie din Rusia a luat prin surprindere opinia publica, dar mai ales femeile. Pana acum, femeile practic nu beneficiau de o legislatie care sa le apere interesele in cazul infractiunilor de viol. De ani buni, Federatia Rusa se confrunta in unele regiuni ale tarii cu numeroase acte de viol, pedofilie, dar si crime insotite de viol, de o brutalitate iesita din comun.

Cu toate ca inchisorile din Federatia Rusa sunt renumite si enumerate printre cele mai groaznice penitenciare din lume, asta tot nu descurajeaza inca infractorii, infractiunea de viol fiind considerata de ceva timp unul dintre lucrurile banale care se intampla zilnic in viata cotidiana a rusilor.

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline