RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Opozitia din Ungaria depune plangere impotriva lui Viktor Orban pentru incitare la ura

Reprezentantii unui partid de opozitie din Ungaria au anuntat ca vor depune o plangere penala impotriva actualului guvern condus de catre Viktor Orban, acuzand campania guvernamentala pe tema referendumului privind cotele obligatorii de imigranti pentru incitare la ura impotriva unui grup.

Partidul Dialog pentru Ungaria, prin purtatorul sau de cuvant, Bence Tordai, acuza guvernul de la Budapesta ca in ultimul an si jumatate a demarat o campanie de incitare la ura impotriva imigrantilor.

Opozitia din Ungaria depune plangere impotriva lui Viktor Orban pentru incitare la ura

Opozitia politica din Ungaria considera ca modul in care a fost conceputa campania guvernamentala este de fapt un caz de incitare la ura impotriva unui grup pentru ca prin campania publicitara se insinueaza o legatura cauzala intre refugiati si terorism, violuri sau alte infractiuni.

apiland.ro

Purtatorul de cuvant al Partidului Dialog pentru Ungaria, Bence Tordai, a mai declarat ca aceasta incitare la ura impotriva imigrantilor ar putea degenera cu usurinta in violenta, iar Viktor Orban si guvernul sau ar putea fi trasi la raspundere daca se va ajunge la astfel de incidente.

Viktor Orban a fost criticat adeseori si de catre liderii Uniunii Europene, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, fiind de altfel unul dintre cei mai vocali critici ai politicii lui Orban cu privire la situatia imigrantilor care vin in Europa.

Glasul.info

 Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]