O femeie din Urziceni a murit din cauza virusului West Nile

In contextul in care globalizarea a facilitat raspandirea diverselor forme de virusi in intreaga lume, iata ca s-a confirmat si in Romania primul caz de moarte din acest an provocata de catre virusul West Nile. La nivel global, frica raspandirii virusului Zika, provocat de regula de catre intepaturile asa numitului “tantar-tigru”, a creat ingrijorare atat in randul oamenilor obisnuiti cat si cel al lumii medicale.

Specialistii in tratarea bolilor infectioase, au dezvaluit faptul ca o batrana din Urziceni, judetul Ialomita, a decedat dupa ce fusese internata cu suspiciune de infectare cu virusul West Nile la sfarsitul lunii trecute, potrivit enational.ro.

O femeie din Urziceni a murit din cauza virusului West Nile

Batrana din Urziceni avea 79 de ani si a fost transferata de la Ialomita la “Matei Bals”, unitate medicala specializata in tratarea bolilor infectioase. In urma analizelor, specialistii au confirmat banuielele infectarii cu virusul West Nile, insa potrivit guraialomitei.com, confirmarea diagnosticului a venit abia dupa decesul femeii. Batrana avea de asemenea si alte afectiuni care i-au slabit si mai mult organismul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Virusul West Nile este unul transmis prin intepatura tantarilor si poate provoca diverse forme de meningita. Metode simple de aparare precum dispozitivele anti-tantari prezente acum pe piata va pot salva viata, tantarii fiind de altfel unele din insectele care raspandesc o serie de boli foarte grave.

Glasul.info

[sg_popup id=”30″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un detaliu din filmul Răstignirii Domnului revizuit prin argumentul lingvistic oferit de graiul aromânilor!

sâm aug. 6 , 2016
Unul dintre momentele cele mai tragice și ultime ale existenței lui Iisus ca ființă omenească este acela în care, crucificat, Iisus cere apă. În trupul său secătuit de sânge, deshidratat, fiecare celulă plânge după o picătură de apă, lichidul primordial al vieții. Precum se știe, soldații romani care îl păzeau […]
Un detaliu din filmul Răstignirii Domnului revizuit prin argumentul lingvistic oferit de graiul aromânilor!

Poate vă place și:

libris.ro