Veste tristă! A murit Daniel Siminic, unul dintre cei mai apreciați producători de videoclipuri de muzică populară

Veste tristă! A murit Daniel Siminic, unul dintre cei mai apreciați producători de videoclipuri de muzică populară

Prietenii, colaboratorii și colegii au aflat cu mâhnire în suflet că Daniel Siminic, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de videoclipuri din Transilvania, i-a părăsit mult prea curând din această lume.

Cu toate că a lucrat în cariera sa și în televiziune, Daniel Siminic s-a remarcat în domeniul producției de videoclipuri, industria muzicii populare din România, și mai ales din Transilvania, propulsându-l către numeroase colaborări de succes cu artiști de muzică populară.

Numeroase mesaje de condoleanțe și de apreciere au curs în memoria celui pe care o industrie întreagă muzicală l-a prețuit și respectat.

[alert-success]
„A murit DANIEL SIMINIC, prietenul meu care iubea cu mine cântecul! Videoclipurile mele sunt emoția mea, văzută de el. Nu pot să spun că Dumnezeu greșește, dar de data asta chiar s-a grăbit!
Carmencita, știi cum iți spuneam eu, dacă cineva ți-ar lua din durere nu ar insemna că ai suferi mai puțin!
Dumnezeu să-l primească in liniștea lui!”, a scris interpretul de folclor Purdea Ovidiu Somes pe pagina sa de facebook
[/alert-success] [alert-success]
„În memoriam celui ce a fost Daniel Siminic.Dumnezeu să-l odihnească
Te vom purta în suflet și amintirea îți va rămâne prin videocliprile pe care le-ai realizat alături de noi.”, a scris și interpretul de muzică populară Mihai Posteanu pe facebook
[/alert-success] [alert-success]
„Daniel Siminic, un om minunat care astăzi a plecat la ceruri…Nu am cuvinte.. Nu pot decât să mă bucur că l-am cunoscut si am colaborat cu el..Dumnezeu sa il odihnească!”, a scris pe facebook Mălina POP, interpretă de muzică populară
[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns