RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SCRISOARE EXTREMĂ ADRESATĂ LIDERILOR FEDERAȚIEI NAȚIONALE MINE ENERGIE!

Print Friendly, PDF & Email

Observ că aveți din nou nevoie de ajutor. Nu este o rușine, este omenește și biblic! Domnilor, iată ce vă propun! Mă angajați pe ultimul post posibil, intru în FNME, mă acceptați neoficial printre lideri, iar eu voi veni cu strategiile. Sunt extrem de dure ideile mele, sunt extreme, dar numai așa poți răspunde când cineva dorește să-ți reteze capul.

SCRISOARE EXTREMĂ ADRESATĂ LIDERILOR FEDERAȚIEI NAȚIONALE MINE ENERGIE!

Sau vă reprezint oficial în relațiile cu Guvernul, ca reprezentant al Societății Civile. Totul depinde de forța gândirii domniilor voastre, eu v-am arătat forța ideilor mele prin inițierea “Marșului minerilor și energeticienilor”. Aștept un răspuns în timp real, dacă nu doriți colaborarea mea, mă implic singur în bătălia pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline