RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

MOBILIZARE CA DE RĂZBOI PENTRU SALVAREA CEO!

Print Friendly, PDF & Email

MOBILIZARE CA DE RĂZBOI PENTRU SALVAREA CEO!

Venirea ministrului Costin Borc la Complexul Energetic Oltenia a fost anunțată ca un triumf olimpic. În afară de poze tovărășești, strângeri moi de mâini și poze de album, întâlnirea cu șefii și sindicatele de la CEO a fost mai degrabă un pact pentru păstrarea privilegiilor. Să mă contraziceți cu fapte nu cu vorbe! Acest pact duce la prăbușirea iminentă a sistemului energetic național și vinderea acestuia unor interese străine.

Când am inițiat “Marșul minerilor și energeticienilor”, am propus și un “Memorandum” adresat Ministerului Economiei, un fel de Magna Carta al CEO. Au participat vizionari și strategi în domeniu, după care a fost depus și înregistrat la Guvern și Președinție. La aceste idei ale “Memorandumului” au răspuns punctual adresanții?

MOBILIZARE CA DE RĂZBOI PENTRU SALVAREA CEO!

Poate conducerea CEO sau sindicatele au un răspuns confidențial și ar trebui făcut public. Până se hotărăsc responsabilii cu salvarea CEO, eu propun o mobilizare ca de război pentru înlăturarea proiectului de dispariție a acestui simbol energetic românesc. Partide, sindicate, cetățeni, studenți, Biserica, tot ce are amprentă gorjenească. Istoria Gorjului și a economiei naționale se poate rescrie în orice clipă.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Foto:magazincritic.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline