PER vrea desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene

Presedintele Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop, propune printr-un comunicat de presa desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene. Ineficienta de care a dat pana acum dovada acest minister este atat de mare incat presedintele PER considera ca nu se mai merita ca Romania sa mai faca investitii intr-o institutie care nu-si indeplineste nici macar pe departe rolul pe care il are.

„De ce investește România bani într-o instituție care s-a dovedit total ineficientă?”

PER vrea desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene

„Din cauza incompetenței, din cauza corupției, din cauza manevrelor care s-au facut din afara țarii, Romania nu a reușit sa atraga fondurile europene atat de necesare pentru dezvoltare ei. Salariile funcționarilor/ miniștrilor care, chipuri, pastoreau acest domeniu s-au platit insa fara restanțe. Poate ca a venit vremea ca acești oameni sa suporte consecințele lipsei lor de profesionalism și sa dea inapoi banii pe care i-au caștigat doar ca sa ‘mobileze’ frumos niște birouri. Sau, și mai bine, instituția cu totul ar trebui sa dispara.
Consideram ca doar printr-o diminuare a ineficienței in sectorul public, printr-o absorbție crescuta a fondurilor europene, prin asigurarea finanțarii marilor proiecte publice și prin dezvoltarea uni program național de agricultura care sa-i ajute pe fermierii mici și mijloci in depozitarea și distribuirea producției, Romania poate depași impasul in care se afla.”, se mai arata in comunicatul de presa al PER

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Dacian Ciolos anunta un dezastru: in anul 2019 Romania nu va trece la Euro, in schimb vom trece la forinti!

mar aug. 9 , 2016
Prim ministrul Romaniei, domnul Dacian Ciolos, a anuntat ca in urma analizarii activitatii guvernului pe care il conduce, Romania nu va fi pregatita din pacate sa treaca la moneda Euro nici macar in anul 2019, asa cum prognozasera pana acum specialistii in economie.   Dupa intense consultari insa cu tehnocratii […]
Dacian Ciolos anunta un dezastru: in anul 2019 Romania nu va trece la Euro, in schimb vom trece la forinti!

Poate vă place și:

libris.ro