RSS

Dan Andronic: "Sabin Borcan, pe …

Un nou scandal neașt…

Marius Ghilezan: "Opoziţia ar fi…

"La fel ca în timpul…

Cine și ce sunt progresiștii?

Bolșevicii de ieri ș…

Alt sclav globalist! Sorin Grind…

Chiar în ziua în car…

EVZ: "Ne așteptăm ca Revista „22…

Pregătit de bolșevic…

Dan Andronic: "Raluca Prună, din…

Jurnalistul Dan Andr…

Angel Popescu: "Pentru curajul s…

De Ziua Națională a …

Subprefectul de Cluj se ține de …

Pentru un maghiar cu…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

DOMNULE PREMIER DACIAN CIOLOȘ, ÎL PRIMIȚI PE DOMNUL MIHAI EMINESCU ÎN AUDIENȚĂ?

Print Friendly, PDF & Email

Deveniți un Eminescu politic pentru România!

Primarul UDMR din Carei a interzis statuia Poetului Mihai Eminescu în oraș, știrea se află în publicația “Buletin de Carei”, o redută cu patrioți români. Semnalul ticăloșiei ungurești este transmis și de “Glasul Moldovei”. Acest lucru înseamnă interzicerea și umilirea Culturii și Limbii Române, uciderea identității românismului și a patriotismului, batjocorirea simbolului național și al spiritualității noastre.

Domnule Premier Cioloș, suntem în România, pe pământ românesc! Sau peste noapte România a devenit Ungaria, iar domnia voastră sunteți Premier maghiar? Dintre Dvs. și Domnul Mihai Eminescu, cine a eternizat România în cultura lumii? Dintre Dvs. și Domnul Mihai Eminescu, cine a dat Limbii Române pe care o vorbiți, plenitudine și antichitate? Deveniți un Eminescu politic pentru România!

DOMNULE PREMIER DACIAN CIOLOȘ, ÎL PRIMIȚI PE DOMNUL MIHAI EMINESCU ÎN AUDIENȚĂ?

Domnule Premier Cioloș, vă cer în numele compatriotului și confratelui meu, Domnul Mihai Eminescu, să opriți asasinarea memoriei Voievodului Limbii Române, altfel deveniți complicele unei crime culturale de neiertat și de neuitat. Domnule Premier Dacian Cioloș, fiți Premierul României în România, nu fiți Premier maghiar în România!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline