Comunicat de presă necruțător al Noii Drepte la adresa politicienilor: „Au batjocorit valorile creștine prin nemobilizarea românilor la referendum pentru susținerea familiei creștine tradiționale!”

Comunicat de presă necruțător al Noii Drepte la adresa politicienilor: „Au batjocorit valorile creștine prin nemobilizarea românilor la referendum pentru susținerea familiei creștine tradiționale!”

Neimplicarea politicienilor, noncombatul sau în unele cazuri chiar și sabotajul / boicotul referendumului pentru căsătorie / familie, n-au fost tocmai pe placul celor din Noua Dreaptă.

Un comunicat de presă necruțător la adresa tuturor partidelor parlamentare, critică în termeni foarte duri, pe de o parte neimplicarea mediului politic în ceea ce privește organizarea referendumului pentru famile, iar pe de altă parte este criticată inițiativa pentru partneriatul public civil.

[alert-success]

” Dragi ARĂDENI

În urma referendumului din 06-07 octombrie toate PARTIDELE PARLAMENTARE și-au dat arama pe față. Pentru aceste partide aflate AZI în Parlamentul României, nu a contat voința a peste 3 milioane de cetățeni ce susțin familia creștină.

 În realitate acești politicieni se duc la Biserică, de regulă, de Crăciun sau de Paște sau la nunți și botezuri și atunci când e campanile electorală, vin și vă cer votul ca ei să intre în Parlamentul României, să se ghiftuiască și să-și facă averi.

Acum, după ce au batjocorit valorile creștine prin nemobilizarea românilor la referendum pentru susținerea familiei creștine tradiționale, acești parlamentari vin să dea o lege, chipurile europeană – Legea Parteneriatului civil, lege ce permite pe viitor, căsătoria dintre un bărbat cu alt bărbat, lucruri nepermise de Biserica noastră Ortodoxă strămoșească.

Nu i-am votat pentru a legifera o astfel de lege. De fapt, sunt ei creștini? Ce conducători politici avem? Avem un Tăriceanu cu 5 neveste, un Dragnea condamnat în 2 dosare, divorțat și în concubinaj. Asemenea conducători merită România ?

Ne mirăm că în UE, România este codașă la toate capitolele. La unul suntem însă fruntași, parlamentarii români sunt cei mai bogați parlamentari din Europa!! Aici se vede cât sunt ei de interesați de popor .

Pentru toate aceste nenorociri aduse peste noi, pentru un parteneriat public civil, contrar legilor noastre sfinte, Partidul Noua Dreaptă vă cere IMPERATIV – NU MAI SUSȚINEȚI ASTFEL DE POLITICIENI.

Să fim credincioși să iubim această Țară și pe Dumnezeu!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad.”

, se arată în comunicatul de presă al Filialei Arad a Partidului Noua Dreaptă

[/alert-success]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns