RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un inventator din Noua Zeelanda propune construirea caselor din plastic reciclabil

Print Friendly, PDF & Email

Un inventator din Noua Zeelanda vrea sa dea o noua utilitate permanenta deseurilor de plastic, transformand plasticul reciclat in caramizi special create pentru constructii modulare. Pentru acest scop a construit o masinarie care transforma deseurile de plastic in caramizi cu care se pot construi case, acestea fiind special concepute pentru constructii modulare care nu necesita nici un fel de adezivi si ofera si o izolatie buna.

Aceste tipuri de caramizi sunt deja folosite pentru a construi case cu buget redus in Hawaii. Compania ByFusion isi propune sa vanda aceste unitati modulare reciclate in toata lumea. In acest moment, proiectul companiei ByFusion este finantat prin strangere de fonduri pe Indiegogo.

Un inventator din Noua Zeelanda propune construirea caselor din plastic reciclabil

Se estimeaza ca pana in anul 2050, numarul produselor de plastic prezente in marile si oceanele lumii vor depasi din punct de vedere numeric numarul pestilor. Plasticul din oceanele lumii devine o problema ecologica din ce in ce mai mare si mai grava, acesta avand o durata foarte mare de viata pana la descompunerea completa, el afectand tot mai tare ecosistemele marine.

In anul 2015, compania ByFusion a castigat premiul “Northeast CleanTech Open Sustainability Award” pentru inventarea unor tehnlogii care ajuta la curatarea mediului si pentru sustenabilitate.

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline