libris.ro

O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil

O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil

Între 27 septembrie și 3 octombrie 2023, Kaufland și-a invitat cumpărătorii / clienții să ia parte la Săptămâna Reciclării. O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil.

Potrivit campaniei care a stârnit un interes destul de mare printre români din reacțiile pe care le-am putut vedea noi, la automatele reciclare se puteau aduce sticle, pet-uri și doze de aluminiu, iar Kaufland oferea 50 bani sub formă de voucher de cumpărături pentru fiecare recipient adus la unul dintre aparatele de colectare selectivă din parcarea magazinului.

„Voucherul este valabil de la data emiterii până pe 10 octombrie și valoarea bonului de cumpărături trebuie să fie cu cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului. Recipientele colectate pot fi doar cele de băuturi alcoolice și non-alcoolice, maximum 50 bucăți/sesiune de colectare. Campania „Săptămâna Reciclării” se desfășoară în același timp cu campania „Reciclezi și salvezi”. Voucherul valoric de 50 de bani/ recipient colectat, fiind emis împreună cu voucherul de 10% reducere la tablete de ciocolată.”, cam cu asta se lăuda Kaufland

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Foto: Kaufland

În practică însă s-a ajuns la un eșec lamentabil al acestei campanii de reciclare: automatele de reciclare se blocau, se defectau ori când se umpleau angajații nu interveneau să le golească sau să le reseteze, ba mai mult deveneau nervoși, recalcitranți, etc.

La casele de cumpărături alte probleme: voucherul ba era acceptat ba nu era acceptat, fiind nu puțini la număr românii care s-au arătat nemulțumiți de acest lucru, unii dintre ei rămânând cu un gust de lehamite după problemele întâmpinate în cadrul acestei campanii de reciclare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info