libris.ro

Ion Coja: „Klaus Iohannis face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta”

Ion Coja: „Klaus Iohannis face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta”

O fotografie comentată; comentariul meu nu-l va lua în seamă pe Johannis. El face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta. Alții l-au ales, nu noi! Iar între el și Ponta, alt ghinion!, nici o deosebire.

Eu mă uit atent la cei doi civili din dreapta Johannului. Nu știu prea bine cum îl cheamă pe cel mai din margine, știu că este fiul unui fost mare rugbist! Rugbist este și individul din poză, dar nu mare! Ca și cel din stânga sa, un rugbist de duzină, din rugbyul nostru ajuns și el de duzină!…

Ce caută însă cei doi în fotografia oficială a lotului olimpic, făcută la Cotroceni?! Ei, bine, cei doi indivizi s-au ocupat în ultimii ani de participarea noastră la mișcarea olimpică, mișcare sportivă care nu include rugbyul însă! Și atunci?! Ce caută cei doi în fruntea mișcării olimpice românești?!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ion Coja: „Klaus Iohannis face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta”

Aflu că au ajuns la șefia Comitetului Olimpic prin aplicarea așa zisului algoritm politic! Cu sprijin politic, așadar! Nu a contat că alții erau nu numai mult mai îndreptățiți să poarte povara răspunderii pentru prestația românească la olimpiade, dar erau și din partea locului, a lumii sportive românești legată de olimpiadele precedente! Nu dau decât două nume, Elisabeta Lipă și Octavian Bellu, dar mai sunt câteva, nume de mari sportivi sau antrenori care au onorat participarea românească la Olimpiadă! Persoana emblematice prin rezultatele muncii lor sportive!

Cel cu mutra mai de tăntălău a fost președintele în exercițiu al Comitetului olimpic la data când s-a făcut fotografia. A demisionat însă în urmă cu câteva zile, nu ca semn că-și recunoaște incompetența și eșecul, ci ca manevră judiciară, ca să scape de efectele penale ale trecerii sale printr-o funcție care îi depășea puterile. Puterile de a face vreo treabă mai ca lumea ca președinte. Altminteri banița de pe umeri l-a dus cu mintea la furat, la găinării!… Nu-i cazul să-i cerem socoteală bălălăului, vina o poartă cel care a aplicat „algoritmul”, șef de partid la data respectivă și de guvern: mai sus numitul Victor Ponta. De la acesta trebuie să înceapă ancheta publică în legătură cu prestația delegației noastre olimpice.

O asemenea anchetă trebuie să stabilească mai înainte de orice câți bani s-au cheltuit cu salariile bugetarilor de pe la feluritele federații, și câți bani s-au cheltit pentru pregătirea sportivilor. L-am auzit pe unul dintre sportivi, un luptător, plângându-se că a trebuit să muncească la slujba ce o are în Germania până în preziua olimpiadei. Nu i s-a oferit nicio zi de cantonament olimpic în România. Dacă o fi așa, este grav de tot!… Trebuie făcută curățenie generală, în toate federațiile, inclusiv la locul unde s-a făcut fotografia de mai sus. În definitiv, la așa președinte de Țară, ce pretenții să ai de la un președinte de Comitet Olimpic Național?!

Sursa: Ion Coja

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info