RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ion Coja: “Klaus Iohannis face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta”

Print Friendly, PDF & Email

O fotografie comentată; comentariul meu nu-l va lua în seamă pe Johannis. El face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta. Alții l-au ales, nu noi! Iar între el și Ponta, alt ghinion!, nici o deosebire.

Eu mă uit atent la cei doi civili din dreapta Johannului. Nu știu prea bine cum îl cheamă pe cel mai din margine, știu că este fiul unui fost mare rugbist! Rugbist este și individul din poză, dar nu mare! Ca și cel din stânga sa, un rugbist de duzină, din rugbyul nostru ajuns și el de duzină!…

Ce caută însă cei doi în fotografia oficială a lotului olimpic, făcută la Cotroceni?! Ei, bine, cei doi indivizi s-au ocupat în ultimii ani de participarea noastră la mișcarea olimpică, mișcare sportivă care nu include rugbyul însă! Și atunci?! Ce caută cei doi în fruntea mișcării olimpice românești?!

Ion Coja: “Klaus Iohannis face parte din ghinionul nostru, nu avem ce comenta”

Aflu că au ajuns la șefia Comitetului Olimpic prin aplicarea așa zisului algoritm politic! Cu sprijin politic, așadar! Nu a contat că alții erau nu numai mult mai îndreptățiți să poarte povara răspunderii pentru prestația românească la olimpiade, dar erau și din partea locului, a lumii sportive românești legată de olimpiadele precedente! Nu dau decât două nume, Elisabeta Lipă și Octavian Bellu, dar mai sunt câteva, nume de mari sportivi sau antrenori care au onorat participarea românească la Olimpiadă! Persoana emblematice prin rezultatele muncii lor sportive!

Cel cu mutra mai de tăntălău a fost președintele în exercițiu al Comitetului olimpic la data când s-a făcut fotografia. A demisionat însă în urmă cu câteva zile, nu ca semn că-și recunoaște incompetența și eșecul, ci ca manevră judiciară, ca să scape de efectele penale ale trecerii sale printr-o funcție care îi depășea puterile. Puterile de a face vreo treabă mai ca lumea ca președinte. Altminteri banița de pe umeri l-a dus cu mintea la furat, la găinării!… Nu-i cazul să-i cerem socoteală bălălăului, vina o poartă cel care a aplicat „algoritmul”, șef de partid la data respectivă și de guvern: mai sus numitul Victor Ponta. De la acesta trebuie să înceapă ancheta publică în legătură cu prestația delegației noastre olimpice.

O asemenea anchetă trebuie să stabilească mai înainte de orice câți bani s-au cheltuit cu salariile bugetarilor de pe la feluritele federații, și câți bani s-au cheltit pentru pregătirea sportivilor. L-am auzit pe unul dintre sportivi, un luptător, plângându-se că a trebuit să muncească la slujba ce o are în Germania până în preziua olimpiadei. Nu i s-a oferit nicio zi de cantonament olimpic în România. Dacă o fi așa, este grav de tot!… Trebuie făcută curățenie generală, în toate federațiile, inclusiv la locul unde s-a făcut fotografia de mai sus. În definitiv, la așa președinte de Țară, ce pretenții să ai de la un președinte de Comitet Olimpic Național?!

Sursa: Ion Coja

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!



loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma



Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline