Iohannis s-ar putea să ajungă alături de Dragnea, la Rahova, ar avea haz să împartă o vreme aceeași celulă. Ghinion!

Profesorul Ion Coja, fost senator în legislatura 1992-1996 pe listele partidului PDAR în județul Constanța și membru marcant al Uniunii Vatra Românească, candidatul PDAR din anul 1996 la președinția României, consideră că un al doilea mandat prezidențial al președintelui Klaus Iohannis ar fi o ” „tragedie națională„!

„Prioritară mi se pare condiția ca Johannis să nu mai apuce un al doilea mandat! Ar fi o tragedie națională! Deși toți comentatorii susțin că nu are un rival serios, ceea ce trebuie înțeles e că nu există niciun motiv serios pentru a-l realege. Ce îl recomandă? Cinci ani de zile nu s-a ocupat decât de un singur lucru: să saboteze guvernarea PSD. Și a reușit în mare parte prin minciuni, prin propagandă incorectă, prin șantaj și intrigi. Adică a împiedicat să se manifeste liberă opțiunea electoratului, care își dăduse masiv votul pentru coaliția PSD-ALDE. Johannis a vrut să aducă la guvernare „partidul meu”! Și ne-a obligat, prin diversiunea tragică, criminală, de la Colectiv, să acceptăm guvernul Cioloș, guvernul cel mai incompetent și mai iresponsabil din ultimii 30 de ani!

Deci, prima grijă a clasei politice, a electoratului, trebuie să fie îndepărtarea lui Johannis de la președinție. Postură dramatică pentru bietul om, căci își pierde imunitatea și are toate șansele să devină penal cu acte în regulă! Mult mai penal decât dl Dragnea! S-ar putea să ajungă alături de Dragnea, la Rahova, ar avea haz să împartă o vreme aceeași celulă. Ghinion! Dragnea se va elibera cu mult înaintea lui Johannis care, dacă va avea parte de o judecată cinstită, va înfunda pușcăria pentru mai mult de trei ani!…”, a spus profesorul Ion Coja

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns