libris.ro

Doamne ce tehnocrat cre(s)tin mai avem ca premier in Romania! Dacian Ciolos considera ca tara si natiunea sunt notiuni abstracte!

Doamne ce tehnocrat cre(s)tin mai avem ca premier in Romania! Dacian Ciolos considera ca tara si natiunea sunt notiuni abstracte!

Cand noi am publicat cu ceva timp in urma un articol despre indivizii care ocupa functii la cel mai inalt nivel in Romania si sunt suspiciuni intemeiate ca acestia ar avea duble cetatenii, au sarit puhoaiele sorosiste si progresiste din presa vanduta si tradatoare cu acuzatii care mai de care mai „democrate” si „liberale”, invocand tot felul de motive aberante, de la xenofobie pana la propaganda antioccidentala sau pro rusa. Au tacut insa ca porcii in porumb atunci cand le-a fost pusa intrebarea legata de prioritatea respectarii juramintelor de credinta depuse de acesti indivizi catre mai multe tari, respectiv catre mai multi „stapani”.

Doamne ce tehnocrat cre(s)tin mai avem ca premier in Romania! Dacian Ciolos considera ca tara si natiunea sunt notiuni abstracte!

Este binentels si cazul asa zisului premier tehnocrat roman, Dacian Julien Ciolos.

Deputatul PSD Sorin Iacoban a initiat un proiect legislativ prin care se pedepseau actiunile de sfidare si de defaimare ale tarii, natiunii si simbolurilor nationale. Raspunsul „Julienului” insa este unul de-a dreptul naucitor: acesta considera ca „tara” si „natiunea” sunt valori ”esențialmente abstracte”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Se constata ca valorile protejate prin norma de incriminare si anume „tara” si „natiunea”, sunt esențialmente abstracte … „, se arata in Punctul de vedere cu privire la propunerea legislativa initiata de catre Sorin Iacoban

Cata dreptate aveam noi atunci cand ridicam problema dublelor cetatenii si ale dublelor sau chiar multiplelor interese externe aparate de catre acesti indivizi, impotriva intereselor cetatenilor romani? Ce asteptari poti sa ai de altfel de la un individ care nu se considera nici macar in lumea reala? Daca tara si natiunea sunt notiuni abstracte, atunci Dacian Julien Ciolos s-o fi crezand Alice in tara minunilor?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info