Moldovenisti intoxicati cu vodca de slaba calitate au intocmit planuri pentru refacerea Moldovei Mari

Liderul unei grupari obscure moldoveniste, o asociatie obsteasca ai carei membri stau mai mult prin barurile din Balti, a intocmit un plan de refacere al Moldovei Mari care presupunea inglobarea tuturor provinciilor istorice romanesti, dupa cum se poate vedea pe imaginea postata mai sus in articol.

Propunerea gruparii moldoveniste i-a lasat insa pe principalii lideri ai partidelor pro ruse din Republica Moldova cu cate o privire tampa, ca de bou melancolic, acestia neputandu-si explica in nici un fel cum de au putut degenera lucrurile atat de grav in randul moldovenistilor.

O parte din politicienii pro rusi din Republica Moldova acuza autoritatile de la Chisinau ca au vandut intentionat vodca de slaba calitate in Balti si in alte regiuni ale republicii cu simpatii pro ruse, cu scopul de a destabiliza politic si idelogic acele zone, intoxicandu-i in mod special pe ideologii moldovenismului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Moldovenisti intoxicati cu vodca de slaba calitate au intocmit planuri pentru refacerea Moldovei Mari

“Am stat mult si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca n-ar strica sa refacem Moldova Mare dar in conditiile astea(n.r. aratand spre harta de mai sus). Si asa moldovenii au colonizat masiv intre anii ’60-’80 Ardealul si Muntenia, asa ca nu mai ramane decat sa schimbam capitala de la Bucuresti si sa o mutam la Sfantul Gheorghe. Cred ca secuii vor fi in sfarsit fericiti ca li se acorda atat de multa atentie, stiut fiind faptul ca odata cu mutarea capitalei se vor muta in secuime si toate serviciile stiute si nestiute ale Romaniei, inclusiv principalele institutii de forta.

Deci, hai sa facem Moldova Mare!”, a declarat Serghei Mancurtski, dupa ce s-a mai trezit un pic si s-a ridicat de sub masa la care bause timp de trei zile si trei nopti fara oprire

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei

mie sept. 14 , 2016
Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei. O icoană din cele o mie care vor ajunge în mâinile românilor ce vor participa la manifestările de 1 Decembrie în Covasna si Harghita, mi-a fost trimisă de doamna Dorina. Sărutăm mâinile cu dragoste și respect, draga noastră […]
Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro