Mălin Bot a pierdut procesul cu …

Recursul lui Mălin B…

Rareș Bogdan, propulsat în capul…

După reacțiile vehem…

Aurelian Pavelescu: "Comisia nu …

După ce pe numele pr…

Lucian Mîndruță: cronicarii medi…

În urmă cu câțiva an…

Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

Dan Andronic: "LĂSAȚI-O pe Koves…

"Laura Codruța Koves…

Cine ne tot cer cedarea suverani…

"Șef al contraspiona…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei

Print Friendly, PDF & Email

Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei. O icoană din cele o mie care vor ajunge în mâinile românilor ce vor participa la manifestările de 1 Decembrie în Covasna si Harghita, mi-a fost trimisă de doamna Dorina.

Sărutăm mâinile cu dragoste și respect, draga noastră prietenă, care nu uiți nicio clipă că pentru pământul Inimii Țării și-au vărsat sângele și au suferit moșii și strămoșii noștri, ai tuturor.

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

Astăzi, dumneavoastră ați trimis o rugăciune și un gând bun către cei ce trăiesc în prezent aici, pentru ca ei să știe că o bucureșteancă se roagă pentru ei, că inima și fapta noastră este aici, în Harghita și Covasna, si bate în piepturile fraților și surorilor noastre.

Icoana și scrisoarea unei românce din București pentru copiii Harghitei și Covasnei

Vă mulțumesc din tot sufletul pentru acest gest care sunt sigur că va fi exemplu de urmat pentru toti cei care cred în Hristos si Neamul Românesc. Adresa pe care se pot trimite icoane este :Tîrnoveanu Mihai, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1.

Vă rog să scrieți pe spatele icoanei numele vostru de botez și localitatea în care trăiți, astfel încât, românul din Harghita sau Covasna care va primi icoana să stie de la cine o are. Noi, românii pentru români pe Calea Neamului vom duce icoanele trimise de voi românilor care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională în Harghita și Covasna.

Doamne ajută surori și frați de sânge și credință!

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Saptamana aceasta celebram femeia

teamdeals.ro

Inline
Inline