RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Moldova se ridica impotriva celor care au distrus industria si economia romaneasca! Protest de amploare la IASI!

Print Friendly, PDF & Email

Moldova se ridica impotriva celor care au distrus industria si economia romaneasca! Protest de amploare la IASI!

Sub titlul “Romania se Ridica! Plaiesii si Razesii se Implica!“, organizatorii acestui protest incearca sa atraga atentia asupra zecilor de intreprinderi din IASI distruse cu larga complicitate a autoritatilor din Romania, sub masca unor privatizari care de cele mai multe ori s-au dovedit doar niste retete de fraudat proprietatea statului, insa care au avut niste rezultate catastrofale pe plan economic si social pentru romanii de rand, distrugandu-se peste 30.000 de locuri de munca pentru ieseni.

Protestul este autorizat si va avea loc pe 23 si 24 septembrie in Piata Unirii din Iasi.

Moldova se ridica impotriva celor care au distrus industria si economia romaneasca! Protest de amploare la IASI!

“Iresponsabilitatea politrucilor post-decembrişti, lipsa de dragoste faţă de Neam şi Ţară, lăcomia şi foamea nemăsurată de bani, numirile politice în funcţii importante în stat au condus la linşajul economic instituit la nivel naţional şi derulat în ultimii 27 de ani.

Moldova, leagănul străvechi al răzeşilor lui Stefan, urmaşii demni ai DACILOR LIBERI, nu a fost ocolită de acest linşaj economic, dimpotrivă, a fost lovită de uraganul politicii cu o forţă distrugătoare.

Numai în judeţul Iaşi au fost distruse, falimentate, privatizate oneros sau vândute ca fier vechi de către guvernele postdecembriste antiromâneşti peste 33 de intreprinderi, fiecare cu peste 1 000 de angajaţi.

Numai Iaşul ca oraş, reşedinţă de judeţ,, a pierdut câteva zeci de mii de locuri de muncă !

La nivel naţional, lista acestor intreprinderi cuprinde peste 1256, fiecare dădeau de lucru la cel puţin 1 000 de români iar în unele cazuri vorbim de peste 10 000 de angajaţi !
Ce s-a ales de brandurile comuniste ale Iaşiului ?!
Lactis, Unirea, Avicola, Zimbru sau Ţigarete sunt istorie.
Procesul dur de selecţie a capitalismului deşănţat a pus la pământ coloşi industriali cu zeci de mii de angajaţi şi cifre de afaceri ameţitoare.

Multe branduri economice au consacrat Iaşiul în perioada comunismului, în condiţiile în care şefii regimului au stabilit strategic să maseze în Capitala Moldovei o mare parte a industriei grele.
Coloşi precum Fortus, Tepro, Nicolina sau Terom au fost devalizaţi după 1990 prin privatizări defectuoase sau rău-intenţionate.
Până în acest moment, în ciuda multiplelor anchete declanşate de procurori, niciuna dintre uriaşele ţepe economice trase la Iaşi nu s-a terminat cu condamnări penale….
Ce s-a ales de brandurile comuniste ale Iaşiului ?
Procesul de distrugere a industriei naţionale continuă !”


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline