RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pe ultima suta de metri, ONG-urile lui Soros incearca sa-si puna oamenii in conducerea scolilor!

Print Friendly, PDF & Email

In ultimul timp, tehnocratii se agita nevoie mare pentru a “organiza” concursuri pentru numirea directorilor in scoli. Dupa ce reteaua de plosnitarii a lui Soros din Romania a reusit sa “achizitioneze” de-a lungul anilor diverse personaje din presa, din politica, din asa zisa societate civila sau din multe alte domenii, acum ONG-urile batranului codos s-au reorientat catre mediul educational, incercand sa inflitreze pana si acest ultim domeniu cu mercenari aflati in slujba noului curent internationalist.

De ani buni, atat ONG-urile lui Soros cat si o buna parte dintre ziarele si televiziunile din mass media din Romania sunt manate in lupta impotriva religiei, si in mod special impotriva Bisericii Ortodoxe Romane (BOR). O lupta crancena a fost dusa de catre acesti ciraci sorosisti impotriva orei de religie in scoli. De fapt, pentru ce ar mai exista si alte forme de religie in Romania si in lumea intreaga cand pentru trantorii sorosisti George Soros este o religie in sine? Acestia au renuntat de mult timp la expresia “In God we trust”, adoptand-o in schimb pe cea de “In Soros we trust”.

Pe ultima suta de metri, ONG-urile lui Soros incearca sa-si puna oamenii in conducerea scolilor!

Sa ne gandim putin la motivele pentru care tehnocratii sunt cuprinsi in ultima vreme de o agitatite febrila cu privire la “organizarea” unor concursuri pentru numirea unor noi directori in scoli. Daca n-ar fi ceva putred cu privire la organizarea acestor asa zise concursuri, atunci n-ar mai conta daca acestea ar fi organizate peste trei luni sau peste o jumatate de an, mai ales ca tehnocratii stiu destul de bine ca mai au de tras mata de coada in acest guvern doar pentru inca trei luni de zile.

Adevarata agitatie din randul serparitului de ONG-uri sorosiste si a tehnocratilor se refera de fapt la miza controlului conducerilor scolilor romanesti si a inflitrarii unor mercenari care sa pregateasca mediul educational pentru “reformele” si directivele trimise de catre interese oculte din afara Romaniei.

Ca sa va faceti o idee asupra a cine vor fi castigatorii acestor asa zise concursuri, este destul sa priviti in retrospectiva si sa vedeti cum a numit si “selectat” Klaus Iohannis noul guvern al Romaniei, trecand candidatii printr-o sita atat de discriminatorie, incat majoritatea celor selectati aveau legaturi si origini sorosiste.

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline