libris.ro

Pe ultima suta de metri, ONG-urile lui Soros incearca sa-si puna oamenii in conducerea scolilor!

Pe ultima suta de metri, ONG-urile lui Soros incearca sa-si puna oamenii in conducerea scolilor!

In ultimul timp, tehnocratii se agita nevoie mare pentru a „organiza” concursuri pentru numirea directorilor in scoli. Dupa ce reteaua de plosnitarii a lui Soros din Romania a reusit sa „achizitioneze” de-a lungul anilor diverse personaje din presa, din politica, din asa zisa societate civila sau din multe alte domenii, acum ONG-urile batranului codos s-au reorientat catre mediul educational, incercand sa inflitreze pana si acest ultim domeniu cu mercenari aflati in slujba noului curent internationalist.

De ani buni, atat ONG-urile lui Soros cat si o buna parte dintre ziarele si televiziunile din mass media din Romania sunt manate in lupta impotriva religiei, si in mod special impotriva Bisericii Ortodoxe Romane (BOR). O lupta crancena a fost dusa de catre acesti ciraci sorosisti impotriva orei de religie in scoli. De fapt, pentru ce ar mai exista si alte forme de religie in Romania si in lumea intreaga cand pentru trantorii sorosisti George Soros este o religie in sine? Acestia au renuntat de mult timp la expresia „In God we trust”, adoptand-o in schimb pe cea de „In Soros we trust”.

Pe ultima suta de metri, ONG-urile lui Soros incearca sa-si puna oamenii in conducerea scolilor!

Sa ne gandim putin la motivele pentru care tehnocratii sunt cuprinsi in ultima vreme de o agitatite febrila cu privire la „organizarea” unor concursuri pentru numirea unor noi directori in scoli. Daca n-ar fi ceva putred cu privire la organizarea acestor asa zise concursuri, atunci n-ar mai conta daca acestea ar fi organizate peste trei luni sau peste o jumatate de an, mai ales ca tehnocratii stiu destul de bine ca mai au de tras mata de coada in acest guvern doar pentru inca trei luni de zile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Adevarata agitatie din randul serparitului de ONG-uri sorosiste si a tehnocratilor se refera de fapt la miza controlului conducerilor scolilor romanesti si a inflitrarii unor mercenari care sa pregateasca mediul educational pentru „reformele” si directivele trimise de catre interese oculte din afara Romaniei.

Ca sa va faceti o idee asupra a cine vor fi castigatorii acestor asa zise concursuri, este destul sa priviti in retrospectiva si sa vedeti cum a numit si „selectat” Klaus Iohannis noul guvern al Romaniei, trecand candidatii printr-o sita atat de discriminatorie, incat majoritatea celor selectati aveau legaturi si origini sorosiste.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info