RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Schimb de experiență în domeniul protecției copilului între România și Ucraina

Print Friendly, PDF & Email

In perioada 19 – 23 septembrie 2016 are loc la București vizita unei delegații de experți ucrainieni in domeniul protecției copilului. Vizita are loc in cadrul unui program de schimb de experiența organizat de Autoritatea Naționala pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA) și World Vision Romania și este facilitata de Fondul de mobilitate pentru experți guvernamentali, instrument al Ministerului Afacerilor Externe destinat transferului de expertiza romaneasca statelor partenere in sectoarele in care Romania are o valoare adaugata recunoscuta.

Schimb de experiență în domeniul protecției copilului între România și Ucraina

Schimbul de experiență este finanțat din bugetul Ministerului Afacerilor Externe prin RoAid, programul României de cooperare pentru dezvoltare și cuprinde o serie de vizite și întâlniri cu reprezentanți ai autorităților centrale și locale din România precum ANPDCA, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Direcția Județeană pentru Protecția Copilului din Bacău, dar și ai unor organizații neguvernamentale active în domeniul protecției copilului, precum World Vision România, FONPC și Centrul pentru Resurse Juridice. Delegația ucraineană va vizita, la Bacău, unul dintre cele mai importante programe implementate de UNICEF în România în domeniul incluziunii sociale: testarea unui model de servicii comunitare integrate..

Bugetul total al Fondului de mobilitate din 2013 este de aprox. 80.000$, până în prezent desfășurându-se peste 35 de misiuni, cele mai multe dintre acestea în Republica Moldova. Informaţii suplimentare privind statele care pot beneficia de asistența oficială pentru dezvoltare, precum şi tipul de activități ce pot fi finanțate se regăsesc pe site-ul RoAid (www.roaid.ro).

Sursa: mae.ro apud ZorileBucovinei.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline