RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

COOPERAREA CU UCRAINA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU ROMÂNIA

Print Friendly, PDF & Email

Recent, Cristian-Leon Țurcanu, noul ambasador al Romaniei la Kyiv,  a avut o intalnire oficiala cu Ghenadi Moskal, seful Administrației Regionale de Stat Transcarpatia, informeaza TOCpress.

Guvernatorul  a inaintat propunerea ca Romania  sa contribuie la dezvoltarea localitaților romanești din dreapta Tisei, la fel precum procedeaza partea ceha in cadrul unor colaborari pe care Transcarpatia le are deja cu ținuturile Vysocina și Pardubicky, conducerile carora au finanțat lucrarile de modernizare a peste 100 de cladiri cu destinație sociala din Transcarpatia.

COOPERAREA CU UCRAINA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU ROMÂNIA

Guvernatorul regiunii Transcarpatia a propus ambasadorului sa faciliteze stabilirea unei astfel de cooperari cu Romania, pentru imbunatațirea infrastructurii sociale in satele romanești din dreapta Tisei, informeaza ARS Ujgorod. De altfel, in cadrul intalnirii cu diplomatul roman, Gh. Moskal a propus marirea numarului de puncte de trecere a frontierei dintre Ucraina și Romania in regiunea Transcarpatia, fapt ce ar contribui la revitalizarea micului trafic de frontiera.

Ambasadorul roman Cristian-Leon Țurcanu a promis sa depuna toate eforturile pentru a rezolva problemele discutate, deoarece “cooperarea cu Ucraina și, in mod special, cu Transcarpatia, este foarte importanta pentru Romania”.

Sursa: ZorileBucovinei.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline