libris.ro

Ninel Peia: „Soldaţii lui Soros au invadat România!Sunt peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară”

Ninel Peia: „Soldaţii lui Soros au invadat România!Sunt peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară”

Ninel Peia: „Soldaţii lui Soros au invadat România!Sunt peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară”. Deputatul Ninel Peia avertiza in toamna anului 2016 despre existenta a unui numar de „ peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară, soldaţi bine instruiţi şi aflaţi la îndemâna lui Soros şi care s-au infiltrat în toate punctele-cheie ale societăţii româneaşti şi au pus gheara lor infectă în mai toate instituţiile-cheie ale statului.”, sustinand ca Romania se afla sub asediu, fiind necesara identificarea si demascarea tradatorilor in fata intregului popor.

Cei care au urmarit numeroasele proteste din ultimii ani ale asa zisei „societati civile”, au putut constata ca de fapt numai sorosistii protesteaza cu voie de la stapanire, numai oamenii lui Neicusor beneficiaza de escorta in uniforma. Daca romanii ies in strada pentru motive diferite fata de cele cerute de sistem atunci se trezesc cu oase rupte si bastoane oferite cu generozitate de catre fortele de ordine.

România este sub asediu! Patrioţi, este ultima şansă! Este obligatoriu să indentificăm trădătorii şi să-i demascăm în faţa întregului Popor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Eu, Ninel Peia, deputat român, am fost informat că sunt peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară, soldaţi bine instruiţi şi aflaţi la îndemâna lui Soros şi care s-au infiltrat în toate punctele-cheie ale societăţii româneaşti şi au pus gheara lor infectă în mai toate instituţiile-cheie ale statului.

Repet, există peste 22.000 de mişei trădători care în chiar acest moment luptă cu toate puterile împotriva României.

De la politicieni, oameni de afaceri, corporatişti, activişti ONG, intelectuali, magistraţi, ofiţeri, studenţi pe bani străini a căror proveninenţă nu este explicată vreodată, măciucari din presă, cozi de topor din ministere şi companii de stat, camuflaţi la Cotroceni, profesori universitari care pervertesc deja minţile studenţilor oneşti, “tineri liberi şi fericiţi” care sunt manipulaţi ideologic şi doctrinar de minţi malefic antiromâneşti, pe scurt, trădătorii s-au inflitrat adânc în toate laturile societăţii româneşti.

Aceste marionete răuvoitoare trebuie aflate şi arătate cu degetul.

Nu mai putem răbda această ameninţare la adresa integrităţii României şi a Poporului nostru.

Ajunge cu minciuna, ajunge cu ticăloşia!

A sosit vremea acţiunii!

Români, dacă cunoaşteţi un astfel de mercenar plătit direct sau indirect de Soros, dacă aveţi informaţii despre un astfel de mârşav trădător veniţi alături de noi, ultima redută a patriotismului, ultimul bastion al românismului.”, scria deputatul Ninel Peia pe blogul sau personal ninelpeia.ro

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info