Tinerii frumosi si liberi nemultumiti de imaginea presedintelui: „Cine naiba l-a imbracat in geaca PSD-ista?”

Tinerii frumosi si liberi nemultumiti de imaginea presedintelui: "Cine naiba l-a imbracat in geaca PSD-ista?", Foto: captura youtube

Tinerii frumosi si liberi nemultumiti de imaginea presedintelui: „Cine naiba l-a imbracat in geaca PSD-ista?”. Sute de tineri frumosi si liberi si-au smuls parul din nas de suparare, din cauza ca presedintele Klaus Iohannis a avut nesimtirea de a veni printre ei la un miting anti PSD-ist, imbracat tocmai intr-o geaca PSD-ista, de culoare rosie. Zeci de taurasi sorosisti au vazut cu adevarat rosu in fata ochilor cand le-a aparut Iohannis in fata, simptomele nefiind nicidecum datorate diverselor substante menite sa-i mobilizeze si sa-i tina cat mai activi pe toata durata prostestului, ci mai degraba din cauza proastei inspiratii a celor care l-au inzestrat pe Klaus cu blestemata de geaca rosie.

In afara de controversa gecii PSD-iste purtate de catre Klaus Iohannis, au mai existat discutii aprinse intre tinerii frumosi si liberi cu simpatii sorosiste, cu privire la mai multi membri ai protestului care s-au desprins din grupul principal si s-au postat in fata cluburilor de noapte si ale discotecilor, ezitand sa se dezlipeasca de intrarile in respectivele cladiri, motivand ca ezita sa plece mai departe cata vreme piromanul sef al tarii imbracat in geaca rosie este in imediata lor apropiere.

Iata ce a declarat unul dintre tinerii care au participat la protest:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Saptamana viitoare ar fi trebuit sa plecam in strainatate si sa participam la o sedinta cu tatucul nostru Soros, pentru a lua lumina necesara anului 2017, insa acum ezitam sa mai facem aceasta vizita. Ne este frica sa plecam, nestiind daca in urma noastra nu ni se transforma in scrum sediile ONG-urilor sau ne sunt incendiate cluburile sau cafenelele unde discutam strategiile si directivele primite de la tatucul Soros.

PS: Acesta este um pamflet si trebuie privit ca atare

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info