RSS

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Corectitudinea politica, minciuna care te face liber. Orice femeie poate deveni barbat cu o simpla adeverinta!

Print Friendly, PDF & Email

La nivel mondial a aparut in ultima vreme o noua denumire pentru minciuna, promovata mai ales sub numele de “corectitudine politica”. Chiar daca ratiunea iti spune din capul locului care este adevarul si fiecare celula din corpul tipa de frustrare, adeseori esti obligat sa accepti “adevarurile” impuse cu forta de noile curente asa zis “progresiste”, fie de frica unor legi total anapoda inventate, fie de frica pierderii locului de munca sau a pozitiei in societate.

Atat de anapoda si de toxic a ajuns acest spectru pestilential in care suntem obligati sa traim acum in timpurile acestea asa zis “moderne”, incat se descopera uneori situatii de un ridicol maxim, total daunatoare unei societati civilizate.

Un astfel de exemplu vine din Canada, acolo unde Lauren Southern, o domnisoara care a vrut sa demaste ce inseamna de fapt corectitudinea politica dusa la extrem, a demonstrat cum o simpla vizita la un cabinet medical este de ajuns pentru a primi o adeverinta prin care poate fi identificata ca fiind barbat, in ciuda tuturor aparentelor mai mult decat evidente. Prin simpla “destainuire” a domnisoarei Lauren Southern prin care i-a dezvaluit doctorului ca inauntrul sau se simte barbat, aceasta a obtinut cu mare usurinta o adeverinta prin care isi poate schimba legal statutul din femeie in barbat.

Inarmata cu noua adeverinta in mana, Lauren Southern a cerut autoritatilor locale sa i se elibereze un nou act de identitate in care sa se modifice la rubrica sex statutul legal din femeie in barbat. Reactia functionarilor este de-a dreptul nonsalanta, acestia schimband imediat forma de adresare in “Domnule..”.

Experimentul facut de domnisoara Lauren Southern in Canada reflecta o trista realitate a vremurilor in care traim; corectitudinea politica distruge ratiunea, atat doctorul cat si functionarii care i-au eliberat documentele neindraznind sa puna in discutie solicitarile domnisoarei de frica sa nu fie actionati in judecata sau sa-si piarda locurile de munca pe motiv de … discriminare.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info