libris.ro

Cutremurator! Un senator PNL vrea sa fie taiati banii alocati tinerilor si sa fie dati catre SRI.

Cutremurator! Un senator PNL vrea sa fie taiati banii alocati tinerilor si sa fie dati catre SRI.

Cutremurator! Un senator PNL vrea sa fie taiati banii alocati tinerilor si sa fie dati catre SRI! Cu toate ca tinerii din Romania nu sunt sprijiniti nici macar cat 1% din ceea ce se intampla in tarile occidentale cu programele prin care sunt ajutati tinerii sa-si inceapa mici afaceri, un senator PNL propune nici mai mult nici mai putin decat taierea din banii alocati programului Start-Up Nation, adica programul prin care tinerii intreprinzatori sunt sprijiniti de stat sa-si deschida mici afaceri, iar banii sa fie redirectionati catre visteria SRI pentru a acoperi taierile din bugetul acestei institutii facute de actuala guvernare.

Trebuie specificat faptul ca bugetul SRI era pana acum chiar mai mare decat cel pentru serviciile similare de informatii din Germania sau din Franta, tari cu o populatie mult mai mare decat Romania si cu putere economica de cateva ori mai mare decat tara noastra.

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat nemultumit de taierile pe care actualul guvern le-a efectuat in bugetul „serviciilor” din Romania, si in special de cel al SRI, manifestandu-si dorinta de a rezolva aceasta problema in cadrul dezbaterilor din CSAT.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Am facut rapid o analiza asupra bugetului propus de PSD si am identificat o varianta de finantare care rezolva problema bugetului pentru programul de siguranta nationala

Domnule Liviu Dragnea, e momentul ca dumneavoastra si guvernul PSD-ALDE sa dati dovada de maturitate politica si sa mergeti azi la CSAT cu o solutie care sa rezolve problema majorarii bugetului unor anumite institutii.

Propunerea mea este simpla. Programul “Start-up Nation” are alocati credite bugetare de 500 milioane lei si credite de angajament de 1.7 miliarde lei. Programul este estimat sa inceapa la 1 mai 2017. Reprezinta o dovada de intelepciune sa realocam din programul “Start-up Nation” 200 milioane lei credite bugetare si 100 milioane credite de angajament pentru deficitul reclamat in bugetul pentru siguranta nationala.

Am exprimat deja public opinia mea despre acest tip de program “Strat-up“ finantat din fonduri de la buget. Ideea nu este nici macar originala. Dupa cum va aduceti aminte a fost promovata de Dan Diaconescu si de Mircea Geoana. De aceea eu cred ca amanarea cu 3 luni a acestui program pana la prima rectificare bugetara nu va modifica promisiunile facute elecotoratului dumneavoastra. Raman oricum destui bani pentru “Start-up Nation”, 300 milioane lei credite bugetare si 1.6 miliarde lei credite de angajament.

Va rog sa considerati sfatul meu cu toata seriozitatea si sa nu uitati ca nu numai oamenii care v-au votat asteapta sa guvernati tara si sa aveti un buget votat in Parlament.”, scrie senatorul Florin Citu pe pagina sa de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info