libris.ro

Tinta principala a haosului din Romania este oprirea programului de guvernare

Tinta principala a haosului din Romania este oprirea programului de guvernare

Tinta principala a haosului din Romania este oprirea programului de guvernare.Tarile din asa zisul „nucleu dur” al Europei prefera sa aiba in continuare un instrument de control prin intermediul institutiilor de forta din Romania aservite lor, sa ameninte in continuare politicienii romani cu dosare mai mult sau mai putin fabricate, pentru a le satisface toate interesele economice, politice si de alta natura.

Fata de guvernul tehnocrat, care a fost in opinia multora dintre romani poate cel mai dezastruos guvern din intreaga perioada postdecembrista, un guvern fara program de guvernare si care n-a avut practic nici un fel de raspundere si nici un fel de obligatii, exceptie facand bineinteles ordinele si „directivele” dictate de la Bruxelles, actualul program de guvernare contine cateva puncte care reduc destul de mult din controlul exercitat de anumite interese externe asupra unor importante institutii de forta si a diverse domenii din Romania.

Tinta principala a haosului din Romania este oprirea programului de guvernare

La drept vorbind, stapanilor coloniei numita Romania li se pare acum ca le cam fuge putin pamantul de sub picoare. Din aceasta cauza, multinationalele isi mobilizeaza acum din plin resursele pentru a scoate cat mai multa lume in strada, cu scopul de a opri aceste reforme facute in interesul national.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


N-o fi programul de guvernare actual unul care sa ne faca sa aplaudam, insa chiar si un chior vede ca acesta contine acum si cateva puncte foarte importante in interesul poporului roman, atat in domeniul economic cat si pentru intarirea suveranitatii si oprirea declinului generalizat al statului. Cine este deranjat de o politica a interesului national? E destul sa vezi lista revoltatilor din diverse ambasade, mai mereu aceleasi…

PS: Cum dracu sa te preocupe numai coruptia unei anumite paturi politice din Romania si sa ignori complet duzina de probleme penale ale Johanului?

[info]Autor: Fandel Mihai[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info