libris.ro

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani!

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani!

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani! Una dintre loviturile pregatite pe partea economica de catre actualul program de guvernare este o amnistie fiscala de pana in 200.000 de lei, care ar reprezenta o un nesperat colac de salvare pentru micii intreprinzatori si comercianti romani care aproape sunt in stare de faliment.

Asemenea masuri au fost deja implementate cu succes in Ungaria si in Polonia pentru protectia micilor intreprinzatori si comercianti autohtoni, ingradind putin din libertatile fiscale cvasitotale de care se bucurau pana acum multinationalele. In timp ce multinationalele, marile lanturi de magazine sau foarte mare parte din operatorii economici mari cu capital majoritar strain erau „oarecum” ocoliti de controalele autoritatilor fiscale romanesti, ANAF-ul a prigonit zeci de mii de mici intreprinzatori si comercianti autohtoni, aducandu-i pe multi in pragul colapsului, acestia trezindu-se cu adeseori cocosati pana la epuizare ori de povara taxelor ori de nenumarate sanctiuni date uneori cu mult prea multa generozitate.

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani!

Se vede faptul ca o amnistie fiscala acordata pana in limita maxima de 200.000 de lei i-ar repune pe picioare pe multi dintre chioscarii, buticarii, patronii de mici magazine de cartier sau cei care detin mici afaceri de familie. Ori asta ar inseamna sa mai existe niste soricei autohtoni care sa se infrupte si ei din marea roata de cascaval rezervata in ultimii ani aproape exclusiv multinationalelor si marilor lanturi de magazine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In nici un caz magazinele de cartier sau micile afaceri de familie de la parterul blocurilor nu ar reprezenta un concurent serios pentru marile supermarket-uri sau hypermarket-uri, insa multinationalele ii doresc disparuti pe micii intreprinzatori si comercianti autohtoni, pentru a nu le strica cifra de afaceri si monopolul de piata din Romania, mai ales ca exista deja creat un precedent in tari precum Ungaria si Polonia.

Resetarea micilor intreprinzatori si comercianti romani reprezinta astfel un semnal pentru care merita sa investesti pe moment pentru a scoate lumea in strada si a opri actualul program de guvernare care pune in practica asemenea masuri.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info