RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani!

Print Friendly, PDF & Email

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani! Una dintre loviturile pregatite pe partea economica de catre actualul program de guvernare este o amnistie fiscala de pana in 200.000 de lei, care ar reprezenta o un nesperat colac de salvare pentru micii intreprinzatori si comercianti romani care aproape sunt in stare de faliment.

Asemenea masuri au fost deja implementate cu succes in Ungaria si in Polonia pentru protectia micilor intreprinzatori si comercianti autohtoni, ingradind putin din libertatile fiscale cvasitotale de care se bucurau pana acum multinationalele. In timp ce multinationalele, marile lanturi de magazine sau foarte mare parte din operatorii economici mari cu capital majoritar strain erau “oarecum” ocoliti de controalele autoritatilor fiscale romanesti, ANAF-ul a prigonit zeci de mii de mici intreprinzatori si comercianti autohtoni, aducandu-i pe multi in pragul colapsului, acestia trezindu-se cu adeseori cocosati pana la epuizare ori de povara taxelor ori de nenumarate sanctiuni date uneori cu mult prea multa generozitate.

Uniti salvam… profiturile multinationalelor! Se lupta impotriva unei amnistii fiscale care ar salva micii intreprinzatori si comercianti romani!

Se vede faptul ca o amnistie fiscala acordata pana in limita maxima de 200.000 de lei i-ar repune pe picioare pe multi dintre chioscarii, buticarii, patronii de mici magazine de cartier sau cei care detin mici afaceri de familie. Ori asta ar inseamna sa mai existe niste soricei autohtoni care sa se infrupte si ei din marea roata de cascaval rezervata in ultimii ani aproape exclusiv multinationalelor si marilor lanturi de magazine.

In nici un caz magazinele de cartier sau micile afaceri de familie de la parterul blocurilor nu ar reprezenta un concurent serios pentru marile supermarket-uri sau hypermarket-uri, insa multinationalele ii doresc disparuti pe micii intreprinzatori si comercianti autohtoni, pentru a nu le strica cifra de afaceri si monopolul de piata din Romania, mai ales ca exista deja creat un precedent in tari precum Ungaria si Polonia.

Resetarea micilor intreprinzatori si comercianti romani reprezinta astfel un semnal pentru care merita sa investesti pe moment pentru a scoate lumea in strada si a opri actualul program de guvernare care pune in practica asemenea masuri.

Glasul.infoSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info