libris.ro

Rusine PRO TV-ului, unul dintre cele mai antiromanesti posturi de tembeliziune!

Rusine PRO TV-ului, unul dintre cele mai antiromanesti posturi de tembeliziune!

Rusine PRO TV-ului, unul dintre cele mai antiromanesti posturi de tembeliziune!

Cu toate ca in fata la Cotroceni erau si oameni cu facultate, oameni culti si de o aleasa factura intelectuala, tineri nespalati pe creier, angajatii acestei tembeliziuni au preferat sa faca un montaj care sa se potriveasca unui scenariu in care protestatarii din fata de la Cotroceni sunt numai oameni de o factura modesta, „mediocri” ( asa cum i-au numit televiziunile de propaganda neomarxista).

PRO TV-ul mai duce inca de la infiintare un razboi nedeclarat impotriva religiei ortodoxe, angajatii acestui post de tembeliziune avand norma zilnica obligatorie de a gasi si prezenta materiale negative despre BOR. Se lauda ca promovozeaza toleranta fata de absolut orice nebunie si blestematie iti trece prin cap, insa poarta o „manie sfanta” impotriva ortodoxismului si a celorlalte valori spirituale, culturale si istorice ale neamului romanesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Rusine PRO TV-ului, unul dintre cele mai antiromanesti posturi de tembeliziune!

Cred ca multi dintre voi ati remarcat ca televiziunile de propaganda neomarxista din Romania, si aici trebuie remarcat in mod special PRO TV-ul (promotoarea timp de ani buni a unei asa zise emisiuni de propaganda neomarxista, prezentata de un bolsevic incitator la crima, in persoana lui Silviu Brucan, pe numele sau adevarat de Saul Bruckner), au tinut mortis sa prezinte trunchiat si chiar distorsionat imaginea protestului de la Cotroceni impotriva lui Klaus Iohannis. Din marea masa de oameni prezenti la protestul din fata Cotroceniului, cei de la PRO TV au ales sa faca un montaj manipulativ (n.r. unul care de altfel va fi vazut si in afara tarii, prezentand pentru inca o data o imagine falsa a Romaniei), selectand anumite persoane care sa se potriveasca unei catalogari de tip neofascist pe care o fac de ani buni propagandistii electoratului PSD-ului.

„Cata ticalosie la televiziunile trinomului Iohannis-SRI-DNA! Ieri, la Cotroceni, erau selectati pentru filmare sau fotografii doar cei in varsta, tigancile stirbe sau persoanele mai putin prezentabile. Uitati-va pe site-ul televiziunii  PRO TV ca sa vedeti ca au prezentat doar fotografii cu astfel de personaje, au insistat pe o coala A4 cu un mesaj scris agramat si la montajul reportajului prezentat la stiri au taiat imaginile cu oamenii normali sau cu tinerii de acolo in scopul de a ridiculiza protestul impotriva sasului tradator de tara!”, scrie jurnalistul si Marius Albin Marinescu intr-o postare pe Facebook

„Se incearca instigarea noastra spre dusmanie din toate partile!Cea mai frustranta este aceasta partinire:pesedistii sunt doar batranii,tigani si anaflabeti si badarani iar ceilalti sunt numai tineri ultrainteligenti si usi de biserica toti,sa fim seriosi!”, scrie pe Facebook si Ionut Tofan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info