RSS

O decizie recenta a uimit presa …

O decizie recenta a u…

Daune morale uriase cerute unui …

Daune morale uriase c…

Noi, românii din Bucovina istori…

Noi, românii din Buco…

Rusine sa va fie ba astia de la …

Rusine sa va fie ba a…

Un roman din Carei: In afara de …

Un roman din Carei: I…

Ziua Eroilor Germani a fost come…

Ziua Eroilor Germani …

Credința, organizarea, ordinea, …

Credința, organizarea…

Intoleranta celor care apara "to…

Intoleranta celor car…

Ion Coja: "Mă tot mir pentru cin…

Ion Coja: "Mă tot mir…

Se intâmplă in România: dezvelir…

Se intâmplă in Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ! 

„ANAF – pentru firmele străine MUMĂ, pentru firmele românești CIUMĂ! sau
Cenzura din Piața Victoriei”

Doi tineri au apărut în Piața Victoriei cu acest banner anti ANAF! Adică anti-sistem. Înscrisul complet era:

“Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale
ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!”

Cei doi tineri au traversat mulțimea, fără nicio problemă, au fost aplaudați și fotografiați, ca la miting! Când au ajuns în față, unde se aflau grupați mai mulți organizatori, s-a produs reacția: au sărit derbedeii să-i huiduie și să-i busculeze, strigând „Ai greșit protestul. Du-te la Cotroceni!” I-au împins, i-au bruscat, cerându-le să strîngă bannerul și să dispară. Zarvă iscată a atras intervenția forțelor de ordine. În final unul din tineri a strâns bannerul și a plecat din piață, lăsând lumea să comenteze în urma sa: Ce a fost asta? Diversiune PSD-istă!, s-au grăbit organizatorii protestului să concluzioneze! I-o fi luat cineva în serios!?

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!

Aflu că incidentul este intens comentat pe FB. Cum am aflat? Chiar de la domnul Mihai Tociu, cel care a conceput textul bannerului și a avut inițiativa acestui protest. I-am dat un telefon și l-am întrebat: Dumneata ai fost?! El fusese, Mihai Tociu, inginer și Gică contra la o mulțime de evenimente și întâmplări din viața noastră publică. Una din isprăvile sale pentru care îl țin la inimă este gestul de a pune la loc, pe Arcul de Triumf, numele glorios al Budapestei, rașchetat de pe monument la intervenția discretă și atât de stupidă, primitivă, a ministrului udemerist al Culturii!

Pentru mine un zănatec ca MIHAI TOCIU face cât tot USR din piața Victoriei! Aproape toți, adică!… Cu ce i-a supărat protestul la adresa ANAF?

Păi uite ce i-a făcut ANAF unui cunoscut de al meu, director la Rafinăria de la Cămpina: un inspector ANAF a luat la verificat scriptele rafinăriei, a găsit o mulțime de nereguli și a aplicat câteva amenzi usturătoare, amenzi care trebuiau plătite mintenaș. A fost nevoit bietul director să se împrumute la bănci ca să plătească amenda, iar ca să plătească împrumutul și dobânzile a intrat într-un hățiș al împrumuturilor care, în final, a dus la falimentul rafinăriei, cu trecerea în șomaj a tuturor salariaților etc. A dispărut pur și simplu rafinăria pe simpla semnătură pusă de un inspector ANAF!… Firește, directorul a contestat amenzile, s-a deschis un dosar în justiție care s-a rezolvat după doi ani de zile, cu constatrea că amenzile fuseseră abuzive și ANAF-ul trebuia să dea amenzile înapoi!… Între timp însă rafinăria se închisese, iar banii primiți înapoi de la ANAF nu puteau repune în funcțiune rafinăria!… Evident, inspectorii ANAF, în aceste situații, nu pățesc nimic…

Această schemă de sabotare a economiei, a industriei naționale, s-a repetat în zeci și sute de cazuri! Dar numai cu firme românești! Numai cu victime printre întreprinzătorii români! Nicio firmă străină, nici vorbă de vreo trans-națională care să fi avut parte de un asemenea tratament banditesc al ANAF… Cam aceasta este explicația gestului pe care l-a făcut în Piața Victoriei fostul nostru coleg din Vatra Românească.

De ce organizatorii mitingului din Piața Victoriei au reacționat cu violență împotriva mesajului cu care au venit în Piață camarazii lui Mihai Tociu? Ce i-a deranjat? Pe cine reprezintă organizatorii acestui miting? Au cunoștință participanții la acest mitimg cine sunt organizatorii, responsabilii din Piață? Ce este în mintea lor? Care le sunt adevăratele intenții?

Întâmplarea descrisă mai sus mi se pare a fi hârtia de turnesol care spune adevărul ascuns despre identitatea și intențiile celor care au regizat acest miting …spontan. Ce Dumnezeu?! E așa de complicat?!

Așadar, cei care au venit cu bannerul antiANAF în piață nu-și ascund identitatea: Mihai Tociu și camarazii săi. Identitatea cenzorilor din Piață se poate afla? identitatea celor care n-au acceptat mesajul prea românesc al lui Mihai Tociu!

Cum invingi ANAF in instanta (CD)

Sursa: Ion Coja


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Abaterile de la aceasta regula constituie incalcarea legii privind drepturile de autor.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!

loading...


Sustineti proiectele Glasul.info, sustineti unionismul, sustineti actiunile si initiativele noastre:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Mai multe despre Antiromanism
Dreapta "romaneasca" a virat-o prea mult catre extrema stanga!
Dreapta “romaneasca” a virat-o prea mult catre extrema stanga!

Dreapta "romaneasca" a virat-o prea mult catre extrema stanga, imbracand...

800 de mii de romani au murit in temnitele comuniste
Ce mai vrea strada? Mentinerea detinutilor politici in inchisori!

Ce mai vrea strada? Mentinerea detinutilor politici in inchisori! Dupa...

Închide