libris.ro

Iohannis si-a bagat schiurile in dorinta a 3,5 milioane de romani habotnici care nu iubesc lucrurile dosnice?

Iohannis si-a bagat schiurile in dorinta a 3,5 milioane de romani habotnici care nu iubesc lucrurile dosnice?

Iohannis si-a bagat schiurile in dorinta a 3,5 milioane de romani habotnici care nu iubesc lucrurile dosnice? Prin referendumul de care a vorbit Klaus Iohannis, presedintele Romaniei se pare ca va incerca sa rezolve dintr-un singur foc si „nelamuririle” romanilor legate de coruptie si „fanatismul religios” (n.r. citam aici chiar din marele Mut). Dupa ce vom cheltui inutil cateva zeci de milioane de euro pentru a raspunde la o intrebare infantila, multi dintre noi vom rasufla in sfarsit usurati pentru ca vom afla pana la urma daca „Veta este fata mare”.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni, ca actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, este inregimentat cu trup si suflet in slujba globalismului. Graitoare este in acest sens reactia pe care Iohannis a avut-o la adresa celor peste 3 miloane de romani care au semnat o Petitie catre Curtea Constitutionala pentru modificarea Constitutiei, adresand rugamintea ca in Constitutie  sa se mentioneze clar ca familia clasica este alcatuita dintre un barbat si o femeie, presedintele numindu-i la momentul respectiv pe acesti romani „fanatici religiosi”.

„Trebuie sa revenim la ceea ce se numeste toleranta si acceptarea celuilat, acceptarea celuilalt cu bune si rele, nu suntem toti la fel. Este gresit sa dam ascultare sau sa mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilior ultimative. Eu nu cred in ele si nu le sprijin. Eu sunt adeptul tolerantei, increderii si deschiderii spre ceilalti” a declarat Klaus Iohannis

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Iohannis si-a bagat schiurile in dorinta a 3,5 milioane de romani habotnici care nu iubesc lucrurile dosnice

Dar daca referendumul planuit de catre Iohannis este mai degraba o amanare sau o blocare a consultarii populare pentru modificarea Constitutiei si clarificarea statutului familiei traditionale? Ideea organizarii simultane a doua referendumuri, unul pentru „intrebarea anticoruptie” si altul „pentru  Familie”, va fi mai mult ca sigur respinsa de Iohannis, din motive lesne de inteles dupa declaratia sa legata de „fanatismul religios”.

Se vede treaba ca Iohannis prefera sa-si bage schiurile in dorinta (n.r. perfect legitima si democratica a cetatenilor) a 3,5 milioane de „fanatici religiosi”, pentru a afla cu totii daca Veta se prezinta in bune conditii in noaptea nuntii.

„Franz, mascariciul-marioneta numit Gauleiter peste colonia Romania, se afla ieri (vineri) la ora 14 pe partia de schi din munții Șureanu (jud. Alba). Luni, la aceeasi ora 14, inca nu sosise la locul de munca, fiind in minivacanta lui saptamanala de la Sibiu.
Individul asta „lucreaza” doar trei zile pe saptamana (marti, miercuri si joi) fara sa dea socoteala nimanui?”, scrie jurnalistul Marius Albin Marinescu intr-o postare pe facebook 

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info