International

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie! Kathleen Wynne, care este cunoscuta in Canada ca fiind o feminista si o lesbianca pe fata, a vizitat o moschee pentru a-si demonstra solidaritatea fata de comunitatea musulmana din Canada dupa ce un atacator a impuscat si ucis 6 oameni intr-o moschee din Quebec.

Cu ceva vreme inaintea acestei vizite, Wynne s-a adresat multimii pe tema imigratiei, potrivit publicatiei The Toronto Star.

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!

„Noi nu suntem diferiti. Suntem la fel, cu exceptia populatiilor indigene, fiecare dintre noi a venit din alta parte. Am venit dintr-o alta tara, un alt loc, pentru a construi aceasta societate deschisa.”, a declarat Kathleen Wynne 

Remarcati deja ceva la acest moment? „Societatea deschisa” este placa zgaraiata a lui Soros si a progresistilor care i-au preluat ideile, macar ar putea si ei s-o mai vposeasca putin.

Din nefericire insa pentru Wynne, barbatii din moscheea pe care a vizitat-o mai tarziu, in acea zi, nu impartaseau punctul ei de vedere in privinta egalitatatii. Potrivit LouderWithCrowder.com,  cand barbatii au inceput sa se roage, Wynne – cel mai mare politician in clasamentul din provincia Ontario – a fost invitata sa stea intr-un colt in spate.

„Acest lucru a fost, pur și simplu, in acord cu legea islamica, deoarece au mai multe hadisuri unde Mohamed spune ca daca o femeie este in fata unui barbat cand el se roaga, rugaciunea este invalidata.”

Sursa continua sa spuna ca:

„Wynne nu s-a plans de degradarea femeilor. De asemenea, cu toate ca ea este gay n-a spus un cuvant despre declaratiile imamului de la moscheea pe care a vizitat-o. „

Ce fel de declaratii au fost facute? Ei bine, aici vine partea hilara a acestei vizite, fiindca  potrivit unui articol din Toronto Sun, Imam Wael Shehab a spus:

„Homosexualitatea este un act pacatos in Islam. As cita urmatoarea fatwa a Dr. Muzammil Siddiqi, presedinte al Consiliului Fiqh din America de Nord. Ar trebui sa-i consideram oameni care s-au angajat intr-un act pacatos. Noi ar trebui sa ne ocupam de ei in acelasi mod in care tratam oamenii implicati in alcoolism, jocuri de noroc sau adulter. Ar trebui sa avem o repulsie puternica pentru actele lor, iar noi trebuie sa le reamintim si sa-i avertizam”.

Note/Surse: milo.yiannopoulos.net

Foto: captura youtube

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

La 18 mai 1849 începea „A doua bătălie de la Abrud”

Atât prima cât și A doua bătălie de la Abrud se învârt în jurul maiorului Imre Hatvani,…

3 ore ago

25 Mai 2024 – O nouă manifestare la Castanul Unirii de la Vişan!

O nouă "lecţie de istorie" adevărată va fi susţinută sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu…

12 ore ago

17 Mai 1936 – A avut loc deschiderea pentru public a Muzeului Satului Românesc la inițiativa profesorului Dimitrie Gusti

"Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este denumirea atribuită prin Hotărârea Guvernului României nr. 742/2003,…

13 ore ago

17 Mai 1923 – A avut loc inaugurarea Mormântului Ostașului Necunoscut în Parcul Carol, printr-o ceremonie impresionantă

Într-o zi de joi, pe 17 Mai 1923, de Ziua Eroilor și de Ziua Înălţării…

17 ore ago

Interviu cu maestrul DAN PURIC | VIDEO

Acestea au fost întrebările: Hristos a înviat! Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră. Despre…

17 ore ago

17 Mai 1919 – Teodor Pirici, olteanul care a eliberat Aradul

La data de 17 mai 1919, locuitorii Aradului întâmpinau cu multă lumină în ochi și căldură…

o zi ago