O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie! Kathleen Wynne, care este cunoscuta in Canada ca fiind o feminista si o lesbianca pe fata, a vizitat o moschee pentru a-si demonstra solidaritatea fata de comunitatea musulmana din Canada dupa ce un atacator a impuscat si ucis 6 oameni intr-o moschee din Quebec.

Cu ceva vreme inaintea acestei vizite, Wynne s-a adresat multimii pe tema imigratiei, potrivit publicatiei The Toronto Star.

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!

“Noi nu suntem diferiti. Suntem la fel, cu exceptia populatiilor indigene, fiecare dintre noi a venit din alta parte. Am venit dintr-o alta tara, un alt loc, pentru a construi aceasta societate deschisa.”, a declarat Kathleen Wynne 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Remarcati deja ceva la acest moment? “Societatea deschisa” este placa zgaraiata a lui Soros si a progresistilor care i-au preluat ideile, macar ar putea si ei s-o mai vposeasca putin.

Din nefericire insa pentru Wynne, barbatii din moscheea pe care a vizitat-o mai tarziu, in acea zi, nu impartaseau punctul ei de vedere in privinta egalitatatii. Potrivit LouderWithCrowder.com,  cand barbatii au inceput sa se roage, Wynne – cel mai mare politician in clasamentul din provincia Ontario – a fost invitata sa stea intr-un colt in spate.

“Acest lucru a fost, pur și simplu, in acord cu legea islamica, deoarece au mai multe hadisuri unde Mohamed spune ca daca o femeie este in fata unui barbat cand el se roaga, rugaciunea este invalidata.”

https://youtube.com/watch?v=-j4tvsmvXmU

Sursa continua sa spuna ca:

“Wynne nu s-a plans de degradarea femeilor. De asemenea, cu toate ca ea este gay n-a spus un cuvant despre declaratiile imamului de la moscheea pe care a vizitat-o. “

Ce fel de declaratii au fost facute? Ei bine, aici vine partea hilara a acestei vizite, fiindca  potrivit unui articol din Toronto Sun, Imam Wael Shehab a spus:

“Homosexualitatea este un act pacatos in Islam. As cita urmatoarea fatwa a Dr. Muzammil Siddiqi, presedinte al Consiliului Fiqh din America de Nord. Ar trebui sa-i consideram oameni care s-au angajat intr-un act pacatos. Noi ar trebui sa ne ocupam de ei in acelasi mod in care tratam oamenii implicati in alcoolism, jocuri de noroc sau adulter. Ar trebui sa avem o repulsie puternica pentru actele lor, iar noi trebuie sa le reamintim si sa-i avertizam”.

Note/Surse: milo.yiannopoulos.net

Foto: captura youtube

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 19 februarie 1878 era semnat tratatul de pace de la San Stefano, Rusia tradandu-si cu aceasta ocazie principalul aliat, Romania

Dum feb. 19 , 2017
La 19 februarie 1878 era semnat tratatul de pace de la San Stefano, Rusia tradandu-si cu aceasta ocazie principalul aliat, Romania. In ziua de 19 februarie 1878 a fost semnat Tratatul de pace ruso–turc de la San Stefano, care incheia razboiul ruso–turc, recunostea independenta României, dar sacrifica Dobrogea, care era cedata […]
Atacul de la Smardan - Razboiul de Independenta

Poate vă place și:

libris.ro