PNL si PSD propun o schimbare de “atmosfera fiscala” pentru multionationale

PNL si PSD propun o schimbare de “atmosfera fiscala” pentru multionationale. Incurajati si de schimbarile politicilor fiscale din alte tari cu privire la multinationale, unde s-a inceput elaborarea unor legi care sa forteze multinationalele sa-si plateasca taxele si impozitele in tarile in care isi desfasoara activitatea, in acest existand acum pana si o directiva europeana care stabileste acest lucru, membri ai PNL si PSD propun adoptarea unor masuri similare si in Romania in ceea ce priveste multinationalele.

Dupa evenimentele recente din strada, in care s-a vehiculat ca multi dintre protestatari au provenit din randul multinationalelor si au scandat impotriva guvernului, PSD-istii se gandesc si ei la masuri prin care sa “rasplateasca” aceasta favoare facuta de catre multinationale, mai ales ca exista deja o directiva europeana adoptata de catre autoritatile europene in luna iulie a anului trecut.

PNL si PSD propun o schimbare de “atmosfera fiscala” pentru multionationale

“In cazul in care-ti desfasori activitatea aici, sa si platesti impozitul în România. Este vorba despre exportul de profit afara. Eu lucrez cu o echipa la un astfel de proiect, sa vedem cum ne iese. Micsoram taxele pentru firme. Exista o suparare vizavi de exportul de profit”, a declarat Niculae Bădălău, vicepresedinte PSD, potrivit Agerpres.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

La randul sau, senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir propune aprobarea unui proiect pe aceeasi tema:

“L-am auzit pe președintele executiv al PSD că lucrează ei la o formula de impozitare nouă și speră că multinaționalele vor plăti impozitele in Romania! Ce formula sa mai inventam, domnilor? Inca de anul trecut am depus la Parlament proiectul de lege care implementează Directiva 1164/2016 si care OBLIGA multinaționalele să plătească impozitul acolo unde fac profitul, adică în Romania! De ce nu adoptam în regim de urgenta acest proiect de lege? Așa cum s-a putut eliminarea celor 102 taxe, se poate și asta! Și haideți să nu mai fim noi aia care vrem sa inventam acum apa caldă și să generam dezbateri interminabile! În fiecare lună, circa 4 miliarde de euro ies din Romania prin intermediul companiilor off-shore!!!
Ce mai așteptăm???”, a scris senatorul PNL Daniel Zamfir pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!

Dum feb. 19 , 2017
O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie! Kathleen Wynne, care este cunoscuta in Canada ca fiind o feminista si o lesbianca pe fata, a vizitat o moschee pentru a-si demonstra solidaritatea fata de comunitatea musulmana din […]
O politiciana feminista din Canada viziteaza o moschee pentru a propovadui egalitatea, insa este trimisa la colt tocmai pentru ca este femeie!, Foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro