libris.ro

Tribunalul din Cluj a dat in mintea curcilor: a hotarat ca intrarea in oras sa fie inscriptionata in limba maghiara pentru a nu se mai rataci ungurii iredentisti!

Tribunalul din Cluj a dat in mintea curcilor: a hotarat ca intrarea in oras sa fie inscriptionata in limba maghiara pentru a nu se mai rataci ungurii iredentisti!

Tribunalul din Cluj a dat in mintea curcilor: a hotarat ca intrarea in oras sa fie inscriptionata in limba maghiara pentru a nu se mai rataci ungurii iredentisti! Dupa scandalul legat de procurorul „Portocala” sau „Zdreanţă”, parerile inca sunt impartite asupra unei titulaturi cat mai potrivite, iata ca avem parte de un nou circ legat de justitia „romaneasca”.

Cu toate ca legea cu privire la inscriptionarea denumirilor in limbile minoritatilor este foarte clara, obligativitatea asigurarii inscriptionarii denumirii localitatii si in limba materna a minoritatilor fiind doar atunci cand cetatenii apartinand unei minoritati nationale au o pondere de peste 20% din numarul locuitorilor, tribunalul din Cluj da o dovada clara ca justitia din Romania are probleme grave, iar cei din sistem dau adesea in mintea curcilor.

Tribunalul din Cluj a dat in mintea curcilor: a hotarat ca intrarea in oras sa fie inscriptionata in limba maghiara pentru a nu se mai rataci ungurii iredentisti!

De ce spunem ca tribunalul din Cluj a dat in mintea curcilor? Induiosati de plansetele de lebada ale Asociației Minority Rights Egysulet, adeseori cu usoare accente filomaghiare si chiar iredentiste, tribunalul din Cluj a dat o sentinta absolut hilara prin care il obliga pe actualul primar al Clujului, pe Emil Boc, sa asigure inscriptionarea intrarii in localitate si in limba maghiara, si asta in timp ce exista o lege care sustine ca primarul orasului Cluj are dreptate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu toate ca sentinta tribunalului din Cluj nu este una definitiva si ea poate fi atacata la recurs de catre primaria orasului Cluj, nu putem sa nu remarcam decat ca in sistemul de justitie exista mai multe creiere de inaripate decat in Parlamentul Romaniei.

Scopul principal al inscriptionarii obligatorii in limba maghiara a intrarii in orasul Cluj este insa unul deosebit de nobil: pentru a nu se mai rataci ungurii iredentisti!

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info