RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

“Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice

Print Friendly, PDF & Email

“Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice.

ÎN PIAŢA VICTORIEI, FALȘII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT ŞI VICIOS PE ADEVĂRAŢII PROTESTATARI ANTI-SISTEM ca sa prevină ca nu care cumva, mesajele de pe bannerele noastre să distrugă regia protestului „spontan” în pozele oficiale și să ajungă la conștiința românilor. Protestul # REZIST din Piaţa Victoriei este un FALS PROTEST ANTI-SISTEM. Este foarte util să citiți acest scurt text ÎNAINTE sa vedeți filmele.

“Te duci sa protestezi impotriva Guvernului, dar nu cu prostii de genul “Jos Dragnea” – “Sus Nicusor Dan” ci cu adevaratele motive, jefuirea Padurilor de catre Schweighofer, Poltica discretionala a ANAF fata de firmele Romanesti, politica UE de transformare a noastra intr-o groapa de gunoi a Uniunii, si esti oprit de alti protestatari, pe motiv ca ei au monopol la protestele contra Guvernului.”, scrie unul dintre protestatarii care au afisat bannerele respective

“Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice

“Daţi și voi „Share” să afle şi românii cum sunt „traşi pe sfoară” de televiziuni şi de întreaga clasă politică pe banii munciţi din greu de români, pe viața românilor care sunt atât de cumplit de derutați de Mass Media.

Protestul # REZIST din Piaţa Victoriei este un protest PRO-SISTEM deghizat în un protest ANTI-PSD, dovada că imediat ce am apărut noi, care suntem cam singurii autentici protestări ANTI-SISTEM din piață, am fost atacaţi de falșii protestatari ca să fim scoşi din acea imagine regizată meticulos în care trebuia să fie numai ei.

Mesajele noastre erau mai ANTI-PSD decât orice a fost vreodată scandat în piaţă sau promovat de Mass Media şi totuşi… am fost împroşcaţi cu slogane ANTI-PSD – interesant nu?

Am fost atacaţi fizic şi bruscaţi dar din fericire, Jandarmeria a respectat legea şi deşi li s-a cerut din răsputeri de către organizatorii falsului protest să fim aruncaţi afară din piaţa, acestora li s-a arata că întrucât protestul din piaţa este nelegal, nici Jandarmeria nu are nici o bază legală să interzică prezenţa altora în piaţă. Jos pălăria în fata jandarmilor corecţi şi patrioţi, adică majoritatea.

Prima filmare este proba pentru situația la orele 20:30

A doua imagine e o poză arată că tot pe la 20:30 DIGI 24 a filmat prezența noastră, bannerele și ne-a luat interviuri mie și lui Mihai Tociu. Ce or fi arătat pe post din ce am declarat noi? Ghici!

Regizorii falselor proteste au observat cu disperare ca noi cu bannerele noastre intrăm în cadrul imaginii planificate şi cu nici un chip nu ar fi putut să ne şteargă din cadru.

A treia imagine e o filmare care este proba pentru situația la orele 20:58 puțin înainte de momentul orei 21:00 când trebuia făcută schema cu steagul UE. Conducerea din piață a falşilor protestatari a primit ordinul de la regizorii ce supravegheau din apartamentele de deasupra pieţei să ne scoată cu forţa din imagine ca să nu care cumva să se întrebe românii oare ce o scrie pe bannerele noastre pe care televiziunile nu le-au arătat. Se vede la finalul filmului că în timp ce ei ne îmbrânceau si ne scoteau din cadru, deja se dăduse ordinul și aprinseseră luminile telefoanelor pentru poza de propagandă pro-UE.

A patra imagine este poza oficială, imaginea realizată de regizorii falsului protest în care se poate vedea că noi î-am fi încurcat cumplit. Dacă noi am fi rămas încă câteva minute, ei nu ar fi putut face poza asta şi toată operaţiunea ar fi fost ratată. Dar noi am fost bucuroşi că am putut demonstra că protestul este o minciună și ne-am strâns “instrumentarul” și am plecat. Abia dupa ce noi am plecat au avut ei curajul să facă poza oficială.

Am constatat că au atacat cel mai vârtos şi mai concentrat acel banner în care se arata că ANAF este instrumentul de exploatare discriminatorie împotriva a tot ce este românesc. Se constată astfel că ceea ce îi doare cel mai tare este că am demonstrat în public adevărul despre rolul central pe care îl are ANAF pentru exploatarea și distrugerea românilor.

Doamne, ajută!”, scrie intr-o postare pe facebook Adrian Grigoriu


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL