RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international

Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international. Direct interesate pentru a micsora valul de critici internationale cu privire la sacrificarea cainilor si comercializarea carnii de caine, autoritatile din Coreea de Sud au hotarat sa inchida una dintre cele mai mari piete de carne de caine din Seongnam, cu scopul de a imbunatati imaginea pe plan international a Coreei de Sud, inainte de desfasurarea Jocurilor Olimpice de Iarna care vor avea loc  intre 9-25 februarie 2018 la Pyeonchang, potrivit publicatiei The Guardian.

De ani buni, activisti din intreaga lume, mai ales din randul celor care militeaza pentru drepturile si protectia animalelor, au lansat o serie de critici acide la adresa practicilor de ucidere a cainilor, sacrificati pentru consumul uman al carnii de caine. Potrivit activistilor,  cainii destinati pentru “industria alimentara” sunt crescuti si tinuti in conditii oribile, fiind apoi sacrificati prin strangulare, lovire sau electrocutare.

Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international

Populatia insa nu accepta inchiderea celei mai mari piete de carne de caine din Coreea de Sud fara opozitie. Comerciantii si proprietarii macelariilor cer autoritatilor compensatii pentru oprirea activitatii, nemultumiti ca isi pierd afacerile si sursele de venituri.

Cu toate ca in Coreea de Sud consumul de carne de caine nu este o practica impamantenita la nivelul intregii populatii, exista totusi o mica parte dintre coreeni care considera potrivit culturii locale, ca este benefic consumul de carne de caine cu scopul de a imbunatati virilitatea sau a tine la distanta anumite boli.

apiland.ro

Glasul.infoContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]