Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international

Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international. Direct interesate pentru a micsora valul de critici internationale cu privire la sacrificarea cainilor si comercializarea carnii de caine, autoritatile din Coreea de Sud au hotarat sa inchida una dintre cele mai mari piete de carne de caine din Seongnam, cu scopul de a imbunatati imaginea pe plan international a Coreei de Sud, inainte de desfasurarea Jocurilor Olimpice de Iarna care vor avea loc  intre 9-25 februarie 2018 la Pyeonchang, potrivit publicatiei The Guardian.

De ani buni, activisti din intreaga lume, mai ales din randul celor care militeaza pentru drepturile si protectia animalelor, au lansat o serie de critici acide la adresa practicilor de ucidere a cainilor, sacrificati pentru consumul uman al carnii de caine. Potrivit activistilor,  cainii destinati pentru “industria alimentara” sunt crescuti si tinuti in conditii oribile, fiind apoi sacrificati prin strangulare, lovire sau electrocutare.

Coreea de Sud renunta la carnea de caine pentru a-si imbunatati imaginea pe plan international

Populatia insa nu accepta inchiderea celei mai mari piete de carne de caine din Coreea de Sud fara opozitie. Comerciantii si proprietarii macelariilor cer autoritatilor compensatii pentru oprirea activitatii, nemultumiti ca isi pierd afacerile si sursele de venituri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cu toate ca in Coreea de Sud consumul de carne de caine nu este o practica impamantenita la nivelul intregii populatii, exista totusi o mica parte dintre coreeni care considera potrivit culturii locale, ca este benefic consumul de carne de caine cu scopul de a imbunatati virilitatea sau a tine la distanta anumite boli.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ne-am "ales" cocos care cloceste 4 zile la Trei Coceni si trei zile la Sibiu!

mie mart. 1 , 2017
Ne-am “ales” cocos care cloceste 4 zile la Trei Coceni si trei zile la Sibiu! Pentru un cocos care se dedica cu fulgi si pene cotetului de la Trei Coceni doar maxim 4 zile pe saptamana, restul de 3 zile fiind folosite pentru binemeritata siesta a penelor si a deparazitarii […]
Ne-am "ales" cocos care cloceste 4 zile la Trei Coceni si trei zile la Sibiu!

Poate vă place și:

libris.ro