libris.ro

Lectie de demnitate israeliana, Netanyahu: „Nu-mi pasa de funeraliile mele, insa nu am nici o intentie sa-mi inmormantez tara!”

Lectie de demnitate israeliana, Netanyahu: „Nu-mi pasa de funeraliile mele, insa nu am nici o intentie sa-mi inmormantez tara!”

Lectie de demnitate israeliana, Netanyahu: „Nu-mi pasa de funeraliile mele, insa nu am nici o intentie sa-mi inmormantez tara!”. Spre deosebire de formele inferioare de viata care se tarasc in perioada postdecembrista in viata politica din Romania, prim ministrul Israelului le ofera acestora o lectie de demnitate, refuzand sa faca niste concesii in dauna intereselor tarii sale, doar pentru a face pe plac fostului presedinte al SUA, Barack Hussein Obama.

Nu doar multi dintre europeni rasufla acum usurati ca admnistratia progresista a lui Obama si-a luat catrafusele si a disparut de la Casa Alba ci si liderii statului Israel. Nici Trump nu pare o nuca usor de spart, insa fata de Obama pare a fi un om cu care se poate cat de cat discuta si negocia.

Lectie de demnitate israeliana, Netanyahu: „Nu-mi pasa de funeraliile mele, insa nu am nici o intentie sa-mi inmormantez tara!”

Ziarul israelian Makor Rishon a publicat un interviu foarte interesant cu Dori Gold, fost director general al Ministerului de Externe israelian, care relateaza o poveste interesanta despre aroganta incredibila a lui Obama, un om care a stiut timp de opt ani de zile cu mult mai bine care sunt problemele si nevoile palestinienilor si israelienilor decat stiau palestinienii si israelienii insisi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Povestea s-a petrecut in timpul anului trecut, la inmormantarea lui Shimon Peres, fostul prim ministru si presedinte al statului Israel. Dupa ce s-a terminat ceremonia funerara, in momentul cand premierul israelian Netanyahu se despartea de ultimii demnitari straini care participasera si onorasera invitatia la ceremomnie, Barack Obama l-a sunat din avionul prezidential (n.r. Air Force). Yoav Horowitz, seful de stat-major al lui Netanyahu a preluat aceasta convorbire, deoarece prim ministrul israelian isi lua inca ramas bun de la liderii altor state si alti demnitari straini care paraseau Israelul la sfarsitul ceremoniei.

Obama: „Spune-i sefului tau ca daca vrea si el funeralii precum cele ale lui Peres, ar trebui sa se miste cu concesiile legate de cerintele palestinienilor”

Netanyahu: „Nu-mi pasa de funeraliile mele, insa nu am nici o intentie sa-mi inmormantez tara!”

Netanyahu : “that I give up the honor, because I have no intention of participating in the funeral of my country.”

Referinte/Note: [1] jewishpress.com

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info