Bancile straine sunt nemultumite de facilitatile fiscale acordate romanilor

Bancile straine sunt nemultumite de facilitatile fiscale acordate romanilor. Iata ca mai nou nu doar seful Raiffeisen se revolta impotriva deciziilor actualei guvernari, ci se arata la fel de solidari si alti manageri ai unor importante banci straine din Romania, care isi arata nemultumirea fata de masurile guvernului de acordare a noi facilitati fiscale romanilor.

La prima vedere, pare aproape inexplicabil si chiar bizara pe undeva opozitia bancherilor straini impotriva maruntisului care ar ramane in buzunarele a catorva dintre romani ca urmare a aplicarii masurilor de relaxare fiscala adoptate de catre actuala guvernare.

Bancile straine sunt nemultumite de facilitatile fiscale acordate romanilor

De ce este atat de deranjata elita bancherilor straini din Romania de faptul ca romanii s-ar putea bucura de niscai maruntis in buzunarele lor? Asta doar daca nu cumva masurile de relaxare fiscala aplicate romanilor au ceva in comun cu planurile de impozitare direct la sursa a bancilor si multinationalelor din Romania, care pana acum erau obisnuite sa plateasca doar impozitul pe salarii, externalizand majoritatea profiturilor catre tarile mama.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

In ultima vreme, reactiile din partea unora dintre managerii diverselor institutii bancare straine din Romania au capatat accente tot isterice in raport cu institutiile statului roman. Se cauta de catre anumite interese straine influentarea politicilor fiscale si economice ale Romaniei chiar pe fata, fara a se mai ascunde macar in urmbra unor asa zisi “lobbisti” cum le era obiceiul pana acum.

Avangarda vocilor celor mai puternice care fac opozitie “guvernului rau romanesc” provin de pe filiera germanofila, acestia fiind de altfel si cei care spun ca in programul de guvernare ar trebui revizuite de urgenta politicile de relaxare fiscala de care au ajuns in ultima vreme sa beneficieze tot mai multi dintre romani.

Unde naiba ti-ai mai auzit in lume sa se protesteze impotriva scaderii taxelor si impozitelor? Ei bine, acest lucru se intampla acum la noi in Romania, iar protestul il fac strainii pentru “noi”!

“Dupa frumoasa harta politica pe care au realizat-o, tinereii frumuseii o comit din nou! 😀
Cat adevar! Cat adevar! 😀 ))))) Tinerii frumosi si liberi de orice neuron au proiectat pe cladirea bancii#BRD un adevar: #Hotii!
Asa este! Aici nu pot sa nu fiu de acord cu ei! 😀)))) #FrançoisBloch ti-ai “furat-o” de la aia pe care ii sustii! Cool, nu-i asa? Sau cum am spune noi, crestinii: Exista Dumnezeu! Si el nu doarme!”, scrie pe facebook Monica Krueger

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

vin mart. 3 , 2017
Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide. Adrian Dohotaru s-a facut in ultima vreme cunoscut publicului larg prin faptul ca a recunoscut ca a mancat din cosul de gunoi “o pungă cu sărățele pe jumătate plină”. Insa activitatea sa nu se rezuma doar la […]
Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

Poate vă place și:

libris.ro