libris.ro

Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide. Adrian Dohotaru s-a facut in ultima vreme cunoscut publicului larg prin faptul ca a recunoscut ca a mancat din cosul de gunoi „o pungă cu sărățele pe jumătate plină”. Insa activitatea sa nu se rezuma doar la cautatul prin gunoaie ci si la vandalizarea unor cladiri ale unor institutii sau partide politice.

Publicat pe Youtube in luna decembrie a anului 2012, clipul video postat de Adrian Dohotaru are o descriere care ne aduce aminte de „lupta de clasa” a proletarilor maniosi, vajnici si destoinici oameni ai luptei pentru ridicarea comunismului pe cele mai inalte culmi:

„Performance la sediile partidelor cu „Lupta de plasă” de Adi Dohotaru și Laurențiu Ridichie, intervievați de Mircea Toma.”, scrie Adrian Dohotaru in descrierea clipului video in care este protagonist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

De allfel, Adrian Dohotaru este parte a Grupului pentru Acțiune Socială(GAS), o grupare de extrema stanga, cu vederi foarte radicale si foarte activa la Cluj.

Mai mult, in urma cu cativa ani, site-ul In Linie Dreapta scria ca Adrian Dohotaru este fanul unei organizatii comuniste americane extrem de controversate (The Weather Underground Organization (WUO)), pe care nu s-a ferit s-o catalogheze ca fiind terorista, dupa ce Dohotaru a promovat „The Weather Underground”, un documentar despre o organizatie militanta de extrema stanga din SUA ce a fost activa intre anii 1969-1977.

In clipul video de mai jos vedeti cum Adrian Dohotaru, ajuns acum deputat din partea USR in Parlamentul Romaniei, pune in practica unele dintre strategiile ideologice de lupta ale organizatiilor militante de extrema stanga. Va puteti imagina ca noi asteptam acum ca un asemenea individ sa decida viitorul legislativ al Romaniei?

„În coșul de gunoi, era și o pungă cu sărățele pe jumătate plină. Am luat-o din coș și am mâncat sărățelele.(..)  Cred că prin mici exemple personale putem reduce risipa, chiar dacă soluțiile la risipă trebuie să fie mai sistemice, nicidecum strict individuale. (…) Activiștii sunt nevoiți să recurgă la acte mult mai ex-centrice pentru a fi luați în seamă și în acest sens îmi vine exemplul unui ecologist care și-a confecționat un costum transparent în care introduce ambalajele pe care le consumă până când s-a umflat și a devenit de nerecunoscut.”, a scris deputatul USR Adrian Dohotarul, pe site-ul filialei din Cluj a USR

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info