RSS

Cine ne saboteaza: Chichirau a r…

Cine ne saboteaza: Ch…

Hans Klemm contagiat de "logica"…

Hans Klemm contagiat …

Aurelian Pavelescu: "Solicit SRI…

Aurelian Pavelescu: "…

Salvati România ... de USR!

Salvati România ... d…

Vicepremierul Paul Stănescu nu s…

Vicepremierul Paul St…

Trompetele sistemului din presa …

Trompetele sistemului…

La fel cum a procedat si in cazu…

La fel cum a procedat…

POZIŢIA COMISIEI DE LA VENEŢIA E…

POZIŢIA COMISIEI DE L…

O paralela intre leprozeria #Rez…

O paralela intre lepr…

O veste uluitoare: nord vestul B…

O veste uluitoare: no…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ion Coja: “Singurul lucru bun pe care l-au făcut pentru Țară cei care l-au inventat pe Johannis este că ne-au scăpat de Ponta”

Ion Coja: “Singurul lucru bun pe care l-au făcut pentru Țară cei care l-au inventat pe Johannis este că ne-au scăpat de Ponta”.

Ponta – un intrigant, un trădător !

„singurul lucru bun pe care l-au făcut pentru Țară cei care l-au inventat pe Johannis este că ne-au scăpat de Ponta”

Ponta îi reproșează public lui Dragnea că se amestecă în actul guvernării, că nu l-a lăsat pe Grindeanu să-și aleagă miniștri, să-și gândească pașii și inițiativele legislative. Astfel că atunci când lucrurile ies prost, răspunderea va cădea pe umerii lui Grindeanu, iar când lucrurile vor merge bine, Dragnea își va pune pe frunte laurii succesului.O asemenea situație, crede Ponta, ar fi inacceptabilă pentru partid.

Ponta nu este atât de prost ca să nu-și dea seama că spune o prostie cât el de mare! Dragnea, împiedicat de Johannis să fie prim ministru, dar aflat în situația de a propune el cine să fie prim ministru, nu avea cum să procedeze altfel decât propunând în înalta funcție de premier o persoană pe a cărei loialitate putea conta fără nicio grijă. Grindeanu, scos din anonimat de Dragnea, are datorii de recunoștință și supunere necondiționată față de voința politică a lui Dragnea, căci, de bine, de rău, aceasta este voința și linia politică a partidului, a PSD.

Ion Coja: “Singurul lucru bun pe care l-au făcut pentru Țară cei care l-au inventat pe Johannis este că ne-au scăpat de Ponta”

Pe scurt, cred că Ponta nu spune de la el ce spune, a fost pus să spună prostia asta, de cei care se folosesc de el. Iar aceștia sunt adversarii lui Dragnea, orbiți de perspectiva reușitei proiectului pritocit de Dragnea și ai săi. Implicit, aceștia sunt adversari și ai PSD. Aș îndrazni să spun că cei care încearcă să saboteze programul de guvernare al PSD sunt și adversari ai României. Chiar dacă din acest program lipsesc o mulțime de măsuri de care Țara are nevoie! În schimb, mai toate măsurile preconizate par a fi benefice pentru români. Vom putea peste câteva luni să facem o evaluare mai exactă. Până atunci să-i lăsăm pe Grindeanu și pe ceilalți miniștri desemnați de Dragnea & PSM să-și arate puterile!

Am putea spune în temeiul celor de mai sus că Ponta acționează prin declarațiile sale ca un frustrat, ca un intrigant gelos pe succesele PSD, obținute fără nicio contribuție din partea sa. Dar este mult mai mult: este un act de trădare! Și nu este primul!

În PSD, la un anumit nivel, de la mediu în sus, se cunoaște rolul lui Ponta la alegerile prezidențiale din 2009: decisiv pentru victoria lui Băsescu. Nu intru în detalii! Dar trebuie să ne fie clar de ce! De ce Ponta și cei la comanda cărora acesta acționează au dorit cu orice preț nu victoria lui Băsescu, ci înfrângerea lui Geoană! Au fost în PSD o gașcă de tembeli care, deranjați că altă gașcă, a lui Geoană, controlau partidul prin faptul că Geoană ajunsese, în modul cel mai statutar cu putință, președintele partidului, au uneltit din greu pentru ca Geoană să nu câștige alegerile din 2009. Au reușit să-l instaleze pe Ponta ca șef al echipei de campanie electorală a lui Geoană și în felul acesta l-au putut sabota pe Geoană în toată voia!

Ce s-ar fi întâmplat dacă Geoană ajungea președintele României? Simplu: ajuns președinte „al tuturor românilor”, trebuia să părăsească funcția de președinte al PSD. Numai că prestigiul victoriei îi permitea să decidă el cine să-i ia locul în conducerea PSD! Aproape sigur era că va desemna pe cineva din afara cercului de pesediști emanați din pulpana lui Ion Iliescu.

Pentru Iliescu și ai săi era însă mai importantă soarta PSD decât soarta Țării! Era mai important să recapete controlul PSD, decât să guverneze România! Știau ei bine că guvernarea României este dictată de alte cancelarii, în vreme ce controlul PSD este la dispoziția liderilor de partid!

Astfel că deși era evidentă frauda electorală făcută de Băsescu și ai săi, PSD a dat câteva declarații timide de contestare a alegerilor, dar nu a făcut nimic pentru aflarea adevărului. A urmat îndepărtarea lui Geoană de la conducerea PSD – pe motiv că pierduse alegerile!!!, apoi marginalizarea sa și ascensiunea lui Ponta la șefia PSD. Și ce a mai urmat!…

Ajuns acum pe marginea terenului, a arenei politice, reacțiile lui Ponta nu-l reprezintă. Sunt scornite de o minte obosită, lipsită de sensibilitate la dezastrul provocat de clasa politică, de cei care au guvernat până acum. Ponta are datorii de recunoștință față de cei care l-au inventat. Deși mai deștept decât aceștia, cu un fler politic mai vioi, Ponta trebuie să-i asculte, dovedindu-se că singurul lucru bun pe care l-au făcut pentru Țară cei care l-au inventat pe Johannis este că ne-au scăpat de Ponta. Căci între doi indivizi voitori de rău pentru Țară, unul prost bâtă, iar altul cu mintea brici, e de preferat să ne fie președinte prostănacul !

Cu alte cuvinte, în toamna lui 2014 Dumnezeu a avut grijă de noi… N-am fost în stare să punem pe lista de candidați doi inși mai de Doamne ajută, dar măcar ne-a ferit de cel mai viclean, ne-a ferit să ajungem pe mâna lui Ponta și a celor care îi dictează azi declarațiile, în încercarea disperată de a dezbina guvernarea PSD!

Sursa: Ion Coja


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Abaterile de la aceasta regula constituie incalcarea legii privind drepturile de autor.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!

loading...


Sustineti proiectele Glasul.info, sustineti unionismul, sustineti actiunile si initiativele noastre:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Mai multe despre Tradatorii Romaniei
„Sistemul se zgâlțâie din toți rărunchii!”, Foto: captura TV Aljazeera
„Sistemul se zgâlțâie din toți rărunchii!”

„Sistemul se zgâlțâie din toți rărunchii!”. Seara de seară, în ultimele...

Din Romania au disparut doua reactoare nucleare? Profetul industriei transformate in fiare vechi nu este strain de acest lucru?
Din Romania au disparut doua reactoare nucleare? Profetul industriei transformate in fiare vechi nu este strain de acest lucru?

Din Romania au disparut doua reactoare nucleare? Profetul industriei transformate...

Paul Hitter M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic
Paul Hitter: “M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic”

Paul Hitter: "M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite...

Închide