In loc de bani, asistatii social din Romania vor primi de acum doar prezervative si anticonceptionale GRATIS!

In loc de bani, asistatii social din Romania vor primi de acum doar prezervative si anticonceptionale GRATIS! Cu toate ca puterea actuala a fost acuzata de prea multe masuri luate in sprijinul unor categorii de persoane din Romania asistate social de catre statul roman, iata ca guvernarea actuala vine cu unele proiecte legislative care sugereaza mai degraba implementarea unor masuri politice “de dreapta”.

Aproape tuturor categoriilor de persoane din Romania asistate social pana acum le vor fi retrase indemnizatiile financiare, acestea urmand a primi in loc de bani din partea guvernantilor doar prezervative si anticonceptionale GRATIS, in cadrul unui program guvernamental intitulat “Nu inmulti lenea si putoarea!”.

In loc de bani, asistatii social din Romania vor primi de acum doar prezervative si anticonceptionale GRATIS!

Programul pilot a fost deja experimentat in unele dintre cele mai sarace zone din tara, in Calarasi, Botosani, Vaslui, Teleorman, Salaj, Harghita si Covasna. Impartirea gratuita a prezervativelor in cadrul programului experimental in judetele Covasna si Harghita s-a lasat insa si cu cateva incidente neplacute, OPC-ul aplicand mai multe amenzi celor care au initiat programul, din cauza lipsei instructiunilor bilingve de pe ambalajele prezervativelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Concret, in urma impartirii gratuite a prezervativelor in Harghita si Covasna, organizatorii au constatat ca mai multi dintre barbatii trecuti bine de varsta primei tinereti, si-au pus prezervativele pe limbi, in loc sa le foloseasca asa cum ar fi trebuit in mod normal. Acesta a fost de fapt si motivul pentru care OPC-ul i-a amendat pe organizatorii experimentului, pentru lipsa instructiunilor bilingve de pe ambalajele prezervativelor.

“Apoi noi cunostem putin si romaneste, asa ca nu era chiar musai nevoie si de instructiuni in limba secuiasca. Insa la varsta noastra ce sa mai facem cu prezervativele acolo jos?”, a dezvaluit Ianos Borta

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat in fata sediului

Dum mart. 26 , 2017
Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat vineri, 24 martie, in fata sediului. Nemultumiti de felul in care este administrata si organizata filiala Crucii Rosii din Iasi, cateva zeci de tineri voluntari au protestat pasnic in fata sediului filialei. Actiunile directorului Verginica Beldean au […]
Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat in fata sediului

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro