Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat in fata sediului

Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat vineri, 24 martie, in fata sediului. Nemultumiti de felul in care este administrata si organizata filiala Crucii Rosii din Iasi, cateva zeci de tineri voluntari au protestat pasnic in fata sediului filialei.

Actiunile directorului Verginica Beldean au nemultumit profund tinerii voluntari, astfel ca exista acum mai multe voci care ii cer demisia si schimbarea radicala a modului in care este condusa si organizata filiala Crucii Rosii de la Iasi.

Protest in fata filialei Crucii Rosii din IASI: zeci de tineri voluntari au protestat in fata sediului

Inca de la inceputul acestui an, nemultumirile au inceput sa se inmulteasca dupa ce directorul a exclus mai multe persoane din randul filialei, voluntarii dezvaluind ca aceste excluderi s-au facut pe motive inventate sau diverse pretexte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Voluntarii filialei Crucii Rosii din Iasi au indicat ca atmosfera in organizatie a inceput sa se tulbure din luna februarie, atunci cand unii membri au fost amenintati dupa excluderea din filiala chiar si cu dosare penale. Este pentru prima data cand Crucea Rosie din Iasi se confrunta cu un asemenea protest public din cauza nemultumirii tinerilor voluntari.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Matei Corvin: „sunt un rege prea mare pentru un regat asa de mic si nerecunoscator”

lun mart. 27 , 2017
Matei Corvin: „sunt un rege prea mare pentru un regat asa de mic si nerecunoscator”. Transilvania a fost sub ocupația maghiara doar in perioada dualismului austro-ungar, respectiv intre anii 1867-1918. Daca o parte a Slovaciei, Voievodinei au facut parte din Ungaria Mare, Transilvania a fost fie voievodat, fie principat vasal […]
La 23 februarie 1443 se năștea Matia Corvin, unul dintre cei mai mari regi ai Ungariei

Poate vă place și:

libris.ro