libris.ro

Angajatii de la ANAF ameninta: „Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, daca nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!”

Angajatii de la ANAF ameninta: „Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, daca nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!”

Angajatii de la ANAF ameninta: „Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, daca nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!”. Prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe pagina de facebook a Sindicatului Naţional Finanţe Publice (SindFISC), finantistii ameninta cu declansarea unor operatiuni prin care vor refuza sa mai colecteze venituri pentru bugetul de stat.

Nemultumiti de nivelul actual al salarizarii, dar si de cel al organizarii institutiei, angajatii ANAF isi cer drepturile, amenintand ca in cazul in care solicitarile lor vor fi ignorate, vor inceta sa mai colecteze venituri la bugetul de stat.

„Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, in conditiile in care nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!”, ameninta Sindicatul National Finante Publice – SindFISC, in cadrul comunicatului de presa

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Angajatii de la ANAF ameninta: „Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, daca nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!”

„Intotdeauna, angajatii pe care ii reprezentam, au fost prompti la solicitarile tuturor Guvernelor care au fost la conducerea tarii. Mai mult ca oricand, consideram ca acum, se impune ca vocea lor sa fie auzita, iar factorii decidenti sa tina cont de toate problemele cu care se confrunta in desfasurarea activitatii.

Stimati guvernanti, nu este posibil sa ne solicitati mereu atragerea de venituri la buget, in conditiile in care, in cadrul Ministerului de Finante ne sunt incalcate drepturile! Pentru noi nu au fost prevazuti niciodata bani in buget pentru acordarea de tichete de vacanta, la noi s-au blocat promovarile, pentru noi nu se acorda niciun fel de sporuri la salariul de baza, la noi nu s-au egalizat salariile de baza la nivelul maxim impus de lege si hotararea CCR, desi prin activitatea pe care o desfasuram, cu totii suntem obligati sa respectam prevederile legale ce ne guverneaza munca!

Odata cu propunerile facute pentru Legea salarizarii unitare in domeniul bugetar, se vorbeste despre cresteri salariale pentru diferite categorii socio-profesionale cum ar fi: politisti, medici, etc., dar nu si pentru finantisti.

(…)

Solicitam, pe aceasta cale, deblocarea promovarilor pe post in cadrul sistemului institutional al Ministerului Finantelor Publice, prevederea in buget a sumelor necesare acordarii tichetelor de vacanta, egalizarea salariilor de baza la nivelul maxim impus de lege si luarea in considerare a solicitarilor SindFISC cu privire la legea salarizarii unitare: nivel de salarizare de baza decent, in functie de importanta sociala a muncii prestate, acordarea de sporuri specifice activitatilor specifice, asigurarea protectiei juridice pentru angajatii care isi asuma riscuri deosebite in desfasurarea activitatii institutionale, recunoasterea functiilor specifice corespunzatoare activitatilor specifice in cadrul ANAF si nu in ultima instanta, finantarea corecta a intregii activitati desfasurate de angajati in atingerea obiectivelor asumate de Guvern prin programul de guvernare.”, se arata in comunicatul de presa emis de catre Sindicatul National Finante Publice – SindFISC

[notice]Cum invingi ANAF in instanta (CD) [/notice]

[info]Sursa: Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info