De ce fug romanii din tara? Doi politisti au pus un satean sa sasaie ca sarpele!

De ce fug romanii din tara? Doi politisti au pus un satean sa sasaie ca sarpele! Multi dintre noi ne intrebam adeseori de ce ne pleaca romanii din tara in numar atat de mare. Nu toti romanii pleaca din tara din cauze economice, sau din cauza unor domenii de activitate care lasa mult de dorit, precum cel al sanatatii sau cel al educatiei, ci si din cauza abuzurilor venite din partea unor institutii de forta.

Un astfel de exemplu s-a petrecut in judetul Iasi, acolo unde doi politisti isi vor pierde functiile si locurile de munca dupa ce au facut niste acte reprobabile.In timpul unei anchete in timpul caruia au audiat un barbat, l-au injurat, batut si umilit, totul culminand cu obligarea acestuia sa “sâsâie precum vipera” si mimand cu el o scena de sex oral.

De ce fug romanii din tara? Doi politisti au pus un satean sa sasaie ca sarpele!

Pentru faptele lor, judecatorii Curtii de Apel Iasi i-au condamnat pe cei doi politisti la cate un an si trei luni de inchisoare cu suspendare, constatandu-se comportamentul abuziv al acestora.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Unul dintre agentii de politie i-a cerut persoanei audiate sa “sâsâie precum vipera”, iar cand aceasta a facut un sunet care l-a “deranjat”, a spus ca „viperele trebuie lovite în cap şi omorâte“, moment in care celalalt agent de politie a lovit victima cu piciorul in cap.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

5 aprilie 1889: "Un partid monstruos, aparut in mod spontan", paralela cu USR-ul zilelor noastre

mie apr. 5 , 2017
5 aprilie 1889: “Un partid monstruos, aparut in mod spontan”,  paralela cu USR-ul zilelor noastre. La 5 aprilie 1889, a fost publicat in Ziarul Lupta un articol in care aparitia “spontana” in peisajul politic romanesc a unui partid, era privita cu maxima ingrijorare de catre cei implicati viata politica a […]
Ce spuneau primii "revolutionari" bolsevici: "Familia ca instituție și-a trăit traiul!”

Poate vă place și:

libris.ro