Cateva minute de parcare la un spital din IASI, mai scumpe decat la un hotel de lux

Cateva minute de parcare la un spital din IASI, mai scumpe decat la un hotel de lux: in Romania suntem deja „obisnuiti” cu o gramada de anomalii, iar problema locurilor de parcare este una dintre marile anomalii cu care se confrunta romanii. Pe langa faptul ca taxa pentru parcare stabilita de catre conducerea spitalului este una foarte mare, in plus nu exista nicaieri vreun afis care sa aduca la cunostinta pacientilor sau vizitatorilor aceasta informatie, dezvaluie bzi.ro.

Tariful este mai mare decat la un hotel de lux, in conditiile in care oricum multi dintre cei care parcheaza nu stau mai mult decat cateva minute in parcarea spitalului. Pacientii spitalului au dezvaluit ca indiferent de perioada de timp in care stationeaza, acestia se trezesc imediat cu agentul de paza al unitatii medicale care le impune sa plateasca taxa de 20 de lei.

Cateva minute de parcare la un spital din IASI, mai scumpe decat la un hotel de lux

Contactata de catre bzi.ro, conducerea spitalului I.C. Parhon din Iasi a dezvaluit ca a luat aceasta decizie de a stabili un pret foarte mare pentru taxa de parcare pentru ca se confrunta cu o lipsa grava a locurilor de parcare si prin aceasta masura a intentionat sa descurajeze parcarea in curtea spitalului, pentru a nu bloca locurile si asa insuficiente de parcare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Conducerea spitalului a precizat ca in trecut cand erau gratuite ambele parcari ale unitatii medicale, ambulantele nu puteau ajunge pana la usa spitalului cu cazurile urgente de pacienti din cauza masinilor care umpleau pana la refuz parcarea.

De asemenea, conducerea spitalului spune ca agentii de paza sunt instruiti sa nu-i taxeze pe pacientii unitatii medicale sau pe rudele acestor care aduc sau preiau bolnavii din spital.

De-a lungul timpului, au mai existat reclamatii din partea pacientilor din cauza acestei taxe uriase pentru parcare, dezvaluie purtatorul de cuvant al spitalului C.I. Parhon din Iasi.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deputatul Daniel Gheorghe: "Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne"

sâm apr. 8 , 2017
Deputatul Daniel Gheorghe: „Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne”. Timorati si ingraditi de directivele „corectitudinii politice”, multi politicieni romani au preferat ori sa se vanda cu totul, ori sa se retraga in carapacea lor, speriati ca pot […]
Daniel Gheorghe: "Unirea dintre Republica Moldova și România ar aduce beneficii ambelor părți", foto - cdep.ro

Poate vă place și:

libris.ro