libris.ro

Deputatul Daniel Gheorghe: „Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne”

Deputatul Daniel Gheorghe: „Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne”

Deputatul Daniel Gheorghe: „Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne”.

Timorati si ingraditi de directivele „corectitudinii politice”, multi politicieni romani au preferat ori sa se vanda cu totul, ori sa se retraga in carapacea lor, speriati ca pot scoate pe gura oricand vreun porumbel si sa fie agatati si oferiti oprobriului public, ca pe vremurile de trista amintire din Romania anilor de la jumatatea secolului trecut.

„Adevarata miza a acestor ani este sa ne pastram pe noi inșine. Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, trebuie tratat in mod responsabil și necesita niște raspunsuri demne, de substanța și fara de teama. Unii, de aici ori de aiurea, viseaza la o Romanie fara libertate, fara proprietate, fara patrie, fara radacini și nu in ultimul rand, fara Dumnezeu. Sta in puterea noastra sa aratam ca suntem un neam care asculta vocea sa launtrica și care nu se arunca dupa momelile celor care ne vor o masa de manevra redusa la nevoile primare și la tacere. „, scrie deputatul Daniel Gheorghe intr-o postare pe Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Deputatul Daniel Gheorghe: „Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, necesită niște răspunsuri demne”

„Este timpul ca Romania sa iasa din paradigma elevului marginal și timorat și sa ințeleaga ca nu are decat 2 variante : sa se regaseasca pe sine prin curajul afirmarii sale ori sa se piarda de tot prin lașitate și mers pe burta. Acum nu mai este vorba de administrativ, de economic, de social, de stanga și dreapta, acum este despre adevar, despre tarie de caracter și in primul rand despre patriotism. Romanii au nevoie sa fie lasați sa iși traga respirația și sa iși aduca aminte cine sunt, de unde vin și care este lumea lor . Anii aceștia sunt decisivi spre a ințelege daca destinul nostru național are viitor!”, mai adauga Daniel Gheorghe

Deputatul Daniel Gheorghe este de altfel unul dintre putinii politicieni tineri romani care a facut de-a lungul rimpului declaratii favorabile Unirii Basarabiei cu Romania:

„Unirea dintre Republica Moldova si Romania ar aduce benefii ambelor parti”, afirma cu ceva vreme in urma deputatul Daniel Gheorghe

Foto: cdep.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info