(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

Am observat ca atunci cand propaganda rusa “se ocupa” de imaginea Romaniei, foloseste la nesfarsit un cliseu care de acum devine deja obositor. Exista la propagandistii rusi o obsesie de a prezenta trunchiat si absolut mincinos situatia reala din Romania.

De fiecare data cand ajung sa realizeze cate un asa zis reportaj, jurnalistii rusi platesc cateva calauze locale pentru a-i duce sa filmeze ghetourile drogatilor din Bucuresti sau boschetarii care traiesc prin canalizare sau prin gunoaie. Pana si in cel mai luxos si modern oras al lumii poti gasi astfel de imagini si sa le prezinti ca fiind etalonul de baza pentru a compara situatia economica si/sau sociala a unei natiuni. Aceasta este deja o propaganda ieftina, foarte usor de demontat pentru un om cult si bine informat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Apoi, vreme de aproape doua saptamani ruleaza pana la plictisirea audientei acest material filmat in Romania, aratandu-le astfel rusilor “pisica moarta” din curtea altcuiva, pentru a intelege cat de recunoscatori trebuie sa-i fie ei tatucului federatiei pentru ca le-a ieftinit vodca si a dat liber din punct de vedere legislativ la “sfanta bataie conjugala”.

(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

Odata cu protestele organizate de catre neomarxistii mioritici in luna februarie in Piata Victoriei din Bucuresti, n-au scapat nici rusii ocazia de a mai prezenta inca o data distorsionat imaginea Romaniei pe postul public de televiziune din Rusia, ca si cum Romania ar fi o tara din lumea a treia.

Inca un aspect foarte curios este cum de au “nimerit” rusii sa ia interviuri tocmai unor specimene din Romania cunoscute pentru activitatea “proletcultista” a parintilor si bunicilor lor, chiar daca acum o ard cu “Europa” si cu “valorile occidentale”, insa promovand de fapt aproape aceleasi idei ca si inaintasii lor, multi din acestia sositi calare pe tevile tancurilor sovietice: ateism, dezbinarea intre generatii sau clase sociale, propaganda  multiculturalismului agresiv in dauna nationalismului si identitatii nationale, marxismul cultural, etc.

Ori de cate ori se trezeste vreo voce lucida si care nu s-a vandut sau a ajuns sluga unor interese externe, uriasul aparat de propaganda asa zis “progresist” din Romania, sare imediat la atac, scotand mai mereu aceeasi marota a propagandei pro-ruse.

Chiar daca au existat pe scena politica sau in societatea civila si personaje care sa protesteze fata de jaful sistematizat si institutionalizat din ultimele trei decenii din Romania, acestora propaganda sistemului le-a pus mai mereu eticheta de pro-rusi sau rusofili, pentru simplul motiv ca nu erau de acord sau dezvaluiau jafurile de proportii sau coruptia impamantenita in Romanai pe filiera strict occidentala.

Dar cum arata cu adevarat propaganda rusa, la care tot fac referire cei din uriasul aparat de propaganda (n.r. multi dintre acesti ciraci sunt progenituri ale unor “organe” ale statului scolite la Moscova, sau prin alte “centre culturale cu origini sanatoase” de origine euro-asiatica) al sistemului abuziv si represiv din Romania?

Priviti acest material video: chiar si fara traducere in limba romana, el este destul de sugestiv si de edificator chiar si numai din punct de vedere vizual.

https://youtube.com/watch?v=zeZqzQAwby8

 

Foto: captura Rossia 1

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

ÎN CODRII COSMINULUI – PE URMELE DE GLORIE A LUI ŞTEFAN CEL MARE (VIDEO)

mar apr. 18 , 2017
ÎN CODRII COSMINULUI – PE URMELE DE GLORIE A LUI ŞTEFAN CEL MARE Virtutea românească, virtutea strălucită De patrie şi lege,aici în sanctuar Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. Se ştie-nmormântată. O dalbă zi-i sosită, Poporul stă-n genunche s-o-nveţe la altar”… Urmăriți […]
ÎN CODRII COSMINULUI – PE URMELE DE GLORIE A LUI ŞTEFAN CEL MARE (VIDEO), Foto: ZorileBucovinei.com

Poate vă place și:

libris.ro