RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

Am observat ca atunci cand propaganda rusa “se ocupa” de imaginea Romaniei, foloseste la nesfarsit un cliseu care de acum devine deja obositor. Exista la propagandistii rusi o obsesie de a prezenta trunchiat si absolut mincinos situatia reala din Romania.

De fiecare data cand ajung sa realizeze cate un asa zis reportaj, jurnalistii rusi platesc cateva calauze locale pentru a-i duce sa filmeze ghetourile drogatilor din Bucuresti sau boschetarii care traiesc prin canalizare sau prin gunoaie. Pana si in cel mai luxos si modern oras al lumii poti gasi astfel de imagini si sa le prezinti ca fiind etalonul de baza pentru a compara situatia economica si/sau sociala a unei natiuni. Aceasta este deja o propaganda ieftina, foarte usor de demontat pentru un om cult si bine informat.

Apoi, vreme de aproape doua saptamani ruleaza pana la plictisirea audientei acest material filmat in Romania, aratandu-le astfel rusilor “pisica moarta” din curtea altcuiva, pentru a intelege cat de recunoscatori trebuie sa-i fie ei tatucului federatiei pentru ca le-a ieftinit vodca si a dat liber din punct de vedere legislativ la “sfanta bataie conjugala”.

(VIDEO) Adevarata fata a propagandei rusesti

Odata cu protestele organizate de catre neomarxistii mioritici in luna februarie in Piata Victoriei din Bucuresti, n-au scapat nici rusii ocazia de a mai prezenta inca o data distorsionat imaginea Romaniei pe postul public de televiziune din Rusia, ca si cum Romania ar fi o tara din lumea a treia.

apiland.ro

Inca un aspect foarte curios este cum de au “nimerit” rusii sa ia interviuri tocmai unor specimene din Romania cunoscute pentru activitatea “proletcultista” a parintilor si bunicilor lor, chiar daca acum o ard cu “Europa” si cu “valorile occidentale”, insa promovand de fapt aproape aceleasi idei ca si inaintasii lor, multi din acestia sositi calare pe tevile tancurilor sovietice: ateism, dezbinarea intre generatii sau clase sociale, propaganda  multiculturalismului agresiv in dauna nationalismului si identitatii nationale, marxismul cultural, etc.

Ori de cate ori se trezeste vreo voce lucida si care nu s-a vandut sau a ajuns sluga unor interese externe, uriasul aparat de propaganda asa zis “progresist” din Romania, sare imediat la atac, scotand mai mereu aceeasi marota a propagandei pro-ruse.

Chiar daca au existat pe scena politica sau in societatea civila si personaje care sa protesteze fata de jaful sistematizat si institutionalizat din ultimele trei decenii din Romania, acestora propaganda sistemului le-a pus mai mereu eticheta de pro-rusi sau rusofili, pentru simplul motiv ca nu erau de acord sau dezvaluiau jafurile de proportii sau coruptia impamantenita in Romanai pe filiera strict occidentala.

Dar cum arata cu adevarat propaganda rusa, la care tot fac referire cei din uriasul aparat de propaganda (n.r. multi dintre acesti ciraci sunt progenituri ale unor “organe” ale statului scolite la Moscova, sau prin alte “centre culturale cu origini sanatoase” de origine euro-asiatica) al sistemului abuziv si represiv din Romania?

Priviti acest material video: chiar si fara traducere in limba romana, el este destul de sugestiv si de edificator chiar si numai din punct de vedere vizual.

 

Foto: captura Rossia 1Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]