Guvernul acorda 100 de milioane de euro sub forma de ajutoare de stat pentru cei care produc energie verde

Guvernul acorda 100 de milioane de euro sub forma de ajutoare de stat pentru cei care produc energie verde. Autoritatile guvernamentale din Romania isi propun sa sprijine financiar in urmatorii patru ani societatile care produc energie electrica si termica din surse regenerabile.

Un buget de peste 100 de milioane de euro este alocat pentru sprijinirea financiara a producatorilor de energie verde, din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile, urmand ca restul de 15% din aceasta suma sa provina de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si de la bugetele locale.Ajutorul de stat maxim ce poate fi alocat unui proiect nu poate depasi insa suma de 15 milioane de euro.

Guvernul acorda 100 de milioane  de euro sub forma de ajutoare de stat pentru cei care produc energie verde

Investitiile in cogenerare si producatorii de energie regenerabila din Romania vor fi sprijinite printr-o schema de ajutor de stat, guvernul Romaniei aproband un act normativ in acest sens. Schema de ajutor de stat se va aplica pana la sfarsitul lunii decembrie a anului 2020.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Prin acest sprijin financiar se doreste cresterea capacitatii de productie a energiei verde, schema de ajutor de stat adresandu-se celor care produc energie electrica si termica din biomasa si biogaz sau din apa geotermala.

Modificarile legislative numeroase si schimbarea continua a conditiilor au facut ca o investitie de 100 de milioane de euro sa fie abandonata in judetul Arad

Una dintre cele mai importante investitii facute in judetul Arad, la Sebiș, de catre un dezvoltator din Spania, a fost abandonata, investitorii fiind speriati de numeroasele schimbari legislative dar si de conditiile de acordare a certificatelor verzi, aflate intr-o continua schimbare in Romania.

Predictibilitatea pe termen cat mai lung joaca un rol foarte important pentru investitorii care isi deschid larg punga, acestia fiind decisi in functie de predictibilitatea mediului de afaceri sa investeasca sume cat mai importante cu putinta. Un mediu economic in care nu exista predictibilitate pe termen lung, iar conditiile de piata si modificarile de legislatie in domeniul economic se petrec mai des decat schimbarile de lenjerie, il fac pana si pe cel mai optimist investitor serios sa-si ia catrafusele si sa caute niste oportunitati mai bune in alta parte.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un proiect inedit si ambitios: Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași

mar apr. 18 , 2017
Un proiect inedit si ambitios, Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, a fost initiat la Iasi de catre un grup de inimosi care vor sa fie dupa cum ne spun chiar ei, nu inlocuitorii serviciilor de urgenta asigurate de statul roman, ci un serviciu auxiliar ce doreste sa vina in sprijinul […]
Un proiect inedit si ambitios: Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași

Poate vă place și:

libris.ro