libris.ro

Un „cadou” otravit? Viktor Orban felicita Romania pentru felul cum isi apara identitatea crestina

Un „cadou” otravit? Viktor Orban felicita Romania pentru felul cum isi apara identitatea crestina

Un „cadou” otravit? Viktor Orban felicita Romania pentru felul cum isi apara identitatea crestina.

In cadrul unui interviu, premierul Ungariei, Viktor Orban, a specificat ca Romania este unul dintre statele europene care vor sa-si pastreze „identitatea crestina”, in pofida actiunilor pe care progresistii si sorosistii le intreprind in intreaga Europa si in alte parti ale lumii.

Orban a facut iarasi referire la miliardarul George Soros si la faptul ca acesta se afla in spatele protestelor recente din tara sa, alimentand constant discursurile pro-imigranti din UE prin intermediul unor politicieni vanduti sau prin intermediul unei ample retele de organizatii non-guvernamentale si presa aservita progresistilor si liberalilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un „cadou” otravit? Viktor Orban felicita Romania pentru felul cum isi apara identitatea crestina

In interviul acordat celor de la Radio Kossuth, premierul maghiar a afirmat ca este foarte simplu de inteles de ce protesteaza oamenii lui Soros si anume pentru ca sunt platiti pentru a face acest lucru.

Viktor Orban considera ca George Soros intentioneaza a se implica in modificarea compozitiei viitoarei populatii a Europei, printr-o metisare continua si accelerata, mentionand ca in timpul acestui proces sustinut din umbra de globalisti, cel mai mare pericol pentru civilizatia europeana si cea crestina il reprezinta terorismul.

„Nu ar trebui sa ne surprinda ca alte natiuni europene, ca romanii, macedonenii sau albanezii, au initiat niste miscari care incearca sa scape de aceste retele de tip Soros si de filialele locale ale acestora. Deci, asta este de fapt conflictul ce a ajuns azi in Ungaria, iar in mijlocul sau sta chiar problema migratiei.”, a declarat Viktor Orban

Viktor Orban este cunoscut pentru faptul ca face foarte rar observatii pozitive cu privire la Romania si la politica romaneasca, atat pe plan intern cat si extern, astfel ca o asemenea declaratie surprinde un pic la acest moment.

Inca un motiv pentru care nu putem fi siguri inca de faptul ca spusele lui Orban nu reprezinta poate chiar un cadou otravit, este mentiunea ca in tineretea sa, Viktor Orban a fost unul dintre bursierii lui Soros.Pana unde este adevarat razboiul, cel putin la nivel declarativ, intre Viktor Orban si George Soros? Este oare cu adevarat Orban un anti-sorosist, sau sub masca de ultranationalist se poate ascunde un cal troian?

Nota noastra: pana la acest moment noua ni se pare ca dimpotriva, ca Romania nu prea si-a aparat in ultima vreme identitatea crestina, lasandu-se calcata in picioare de catre o minoritate foarte agresiva si care duce de foarte multa vreme o propaganda cu adevarat parsiva impotriva etosului romanesc.

[info]Sursa: Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info