RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O batrana de 71 de ani: “De ce Rusia poate sa revendice CRIMEEA pe care Rusia candva a dat-o Ucrainei si de ce Romania nu poate sa revendice teritoriile dintre Prut si Nistru?”

O batrana de 71 de ani: “De ce Rusia poate sa revendice CRIMEEA pe care Rusia candva a dat-o Ucrainei si de ce Romania nu poate sa revendice teritoriile dintre Prut si Nistru?”.

apiland.ro

Printre cei care au tinut sa comenteze pe pagina  de facebook a Ambasadei Rusiei in Romania in legatura cu reactia avuta de catre partea rusa cu privire la masacrul din 1941 de la Fantana Alba, s-a aflat si o batrana in varsta de 71 de ani, care a ridicat poate una dintre cele mai pertinente si importante intrebari dintre toate comentariile.

Intr-adevar, daca Rusia revendica pana si teritoriile pe care desi le-a cedat cu buna stiinta Ucrainei, Romania ar avea motive cu atat mai intemeiate sa-si ceara inapoi teritoriile dintre Prut si Nistru, rapite si rupte samavolnic din teritoriul Tarii Mama, mai ales ca asa zisul pact Ribbentrop-Molotov este deja considerat la nivel international nul si neavenit.

O batrana de 71 de ani: “De ce Rusia poate sa revendice CRIMEEA pe care Rusia candva a dat-o Ucrainei si de ce Romania nu poate sa revendice teritoriile dintre Prut si Nistru?”

Basarabia si destinul ei secret – Vasile Sturza

“Dvs. d-le ambasador sunteti tanar si nu stiu ce istorie ati invatat la scoala ruseasca. Eu am 71 ani si am fost obligata sa invat limba rusa, limba dvs., in tara mea timp de 8 ani. In acest timp ofiterii rusi cantonati in locuinte luxoase din orasele romanesti se aprovizionau in magazine special destinate lor cu tot ce doreau, in vreme ce familiile romanesti abia aveau ce manca si cumparau alimente in ratii pe cartele. Dvs. ati fost obligat sa invatati limba romana in propria dvs. tara? Ati facut foamea in vreme ce romanii din Rusia huzureau? Noi am facut foamete pentru ca Rusia a pus biruri enorme pe Romania desi armata romana a urmat armata rusa pana la Berlin. Multi ani dupa razboi vagoane de cereale si alte bogatii naturale au luat drumul Moscovei in vreme ce copiii romani flamanzeau. Nu numai tezaurul era la Moscova; mai erau tone de aur, dovezi arheologice care atestau adevaruri istorice despre trecutul indepartat al acestor tinuturi pe care noi existam azi.

Cum sa fie Moldova parte a Rusiei! Asta doar pentru ca niste interese si intelegeri intre unele state au hotarat astfel la un moment dat. Va intreb si as fi incantata sa raspundeti public, nu unei batrane de 71 ani ci generatiilor actuale si viitoare de tineri romani la intrebarea mea: De ce Rusia poate sa revendice CRIMEEA pe care Rusia candva a dat-o Ucrainei si de ce Romania nu poate sa revendice teritoriile dintre Prut si Nistru? Romania nu a cedat niciodata Rusiei aceste teritorii ci Rusia le-a luat la un joc de alba-neagra cu alte state. Deci le-a luat cu japca. Ca urmare cum am putea sa simpatizam Rusia cand ea se tine numai de intrigi si amenintari? Cum am putea avea incredere intr-o tara care nu este fairplay cu Romania?”, a scris Adriana Miut pe pagina de facebook a Ambasadei Rusiei in Romania 

Sursa: Glasul.infoContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]